khoda22 مدیر عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 105 عنوان شوهر | مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 78 پست چرا هیچکی منو نمیگیره هر دعا التاس به خدا میکنم ولی هیچکس نمیاد خواستگاریم بخدا دیگه خسته شدم چند روز دیگه تولد ۱۹سالگیمه ولی هیکسو ندارم مردم همه همسنام عقد و نامزدم اند دارم افسوس میخورم😑😣 1400/01/24 | 10:03 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الناز_خانوم عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 11915 منم 21 هستم کلیم خاستگار رد میکنم زوده بابا من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم
khandeh عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 6485 😘😘😘دنبال کاری باش ک پولش برات بصرفه تو کلاسش نرو ک کدوم شغل باکلاستره،فقط راحتیش و پولش ک خرج و و ... آره واقعا توفکرم همینه به کلاس کاریش کار ندارم...همش فکرمیکنم راحت وباشمووپولش.....ببین من استخدامی شرکت میکنم مثلا الان بانک امتحان دارم اماواقعاسخته ونوع کاربانک هم استرس زاست من مطمنم زودخسته میشم بخاطرهمین نمیخونم.....بدرک که پرستیزداره....میرم یه اداره ارومترامتحان میدم....اداراتی مثل استاندارد،صنعت ومعدن،تامین اجتماعی.....ولی راحترم....مگه چندسوازنده ایم.....بایدهم عشق کنیم هم کارکنیم طعم مستقل بودنوبکشیم خخخخ....ان شاالله موفق باشی ونهایت لذت روببری
khandeh عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 6485 😘😘😘دنبال کاری باش ک پولش برات بصرفه تو کلاسش نرو ک کدوم شغل باکلاستره،فقط راحتیش و پولش ک خرج و و ... آره واقعا توفکرم همینه به کلاس کاریش کار ندارم...همش فکرمیکنم راحت وباشمووپولش.....ببین من استخدامی شرکت میکنم مثلا الان بانک امتحان دارم اماواقعاسخته ونوع کاربانک هم استرس زاست من مطمنم زودخسته میشم بخاطرهمین نمیخونم.....بدرک که پرستیزداره....میرم یه اداره ارومترامتحان میدم....اداراتی مثل استاندارد،صنعت ومعدن،تامین اجتماعی.....ولی راحترم....مگه چندسوازنده ایم.....بایدهم عشق کنیم هم کارکنیم طعم مستقل بودنوبکشیم خخخخ....ان شاالله موفق باشی ونهایت لذت روببری
gandom15173 عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 2532 آره واقعا توفکرم همینه به کلاس کاریش کار ندارم...همش فکرمیکنم راحت وباشمووپولش.....ببین من استخدامی ... درسته گلم،ممنون😘😘😘توهم همینطور نامه ای ب خودم:الان دیگه فقط تو رو دارم مراقبم باش😞😞