2777
2789
عنوان

جوش🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 21 پست
 نمیدونم ولی از یکی شنیدم ک کبدو داغون میکنه

خب ببین ازمایش باید بدی اولش اگ همه چیت اوکی بود برات مینویسه راکوتان.. بعدم هر ماه باید ازمایش خون بدی چک شه همه چی

بدبین نباش همه ک اینجوری نمیشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ببین ازمایش باید بدی اولش اگ همه چیت اوکی بود برات مینویسه راکوتان.. بعدم هر ماه باید ازمایش خون ...

البته من ک کاره ای نیستم حتماا دکترت صلاح ندونسته👌🏼👌🏼

ولی کلی گفتم ک حرف همه درست نیس

پوستت مختلطه.

هرصبح که از خواب پا میشی و هرشب صورتت رو با شوینده بشور. از تونر هم استفاده کن.

محصولات مربوط به پوست مختلط رو بگیر.

یا دو مدل محصول تهیه کن.برای نواحی جوش زای صورتت محصولات پوست چرب.برای بقیش اگه نرمال،نرمال .اگر خشکه ،محصولات پوست خشک

جوش صورت و بد یکی از مسائلیه که ادم های زیادی باهاش سرکله میزنن و از بودنش ناراضین.برای از بین بردن این آکنه ها و جوش ها میتونین از سرم های ضدآکنه استفاده کنید. سرم ضدآکنه اورلین با تنظیم چربی پوست صورت به بهبود جوش ها کمک میکنه و بخاطری که لایه های آسیب دیده پوست رو ترمیم میکنه باعث میشه جای جوش ها و لک هاشون به مرور زمان از بین بره.

تواین لینک اطلاعات بیشتری از این محصول وجود داره که میتونین خودتون بخونید:

https://aurelien.ir/product/aurelien-acne-soothing-serum-2/