2777
2789
عنوان

دوستم

125 بازدید | 13 پست

خانوما من دوستم ازم راهنمایی خواست منم گفنم اینجا بگم ببینم نظرات شما چیه نامزدش هنوز نشونن بهش میگ لباسای تیره و بلند بپوش موهاتو بده تو کلا ی مدلیع دیک  بعد شوهرش بهش میگه باید از من تبعیت کنی شش دنک ینی ازم اجازه بگیری پاتو از در میزاری بیرون  بنظرتون با این  ادم نیشه زندگی کرذ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم بهش بگو بره مشاور و کمک بگیره، تو چیزی بهش بگی ممکنه پس فردا بگن تو خراب کردی یا همچین چیزی

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
بنظرم بهش بگو بره مشاور و کمک بگیره، تو چیزی بهش بگی ممکنه پس فردا بگن تو خراب کردی یا همچین چیزی

بله همینکار درسته پس فردا گردن من نیفته 

اما ب نظر شما میشه اینجور زندگی کرد طرز تفکر پسره چرا اینجوریع

بله همینکار درسته پس فردا گردن من نیفته  اما ب نظر شما میشه اینجور زندگی کرد طرز تفکر پسره چرا ...

فرهنگ یا طرز تربیت شایدم خودش ادم درستی نبوده و میخاد سر زنش بلایی نیاد، نمیدونم راستش فقط بنظرم پیشنهاد مشاور بده

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

خیلی اذیت کنندست

من و شوهرم خیلی تفاوت نداریم تو این مسائل 

ولی چون خانوادش مثلا مذهبی هستند هنوز بعد 16سال بعضی وقت ها بحثمون میشه

از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم

خیلی اذیت کنندست من و شوهرم خیلی تفاوت نداریم تو این مسائل  ولی چون خانوادش مثلا مذهبی هستند ...

درسته مگه زنا بچه کوچولوعن ک‌ اجازه بگیرن اطلاع دادن خوبع ولی نباید اجازه بکیری ک میشه برم یا نه دوستم گفته بود برا بازار رفتن چی گفته بود اک بهت بکم برو میری و گرن نباید بری

[QUOTE=185347995]نه [/QUOTینی دوستم باید تحت نظر شوهرش باشه تبعیت از شوهر شوهرش میگه بهش

نه نباشه اگه دوستت میتونه کنار بیاد و عاشقشه بحث جداش اما اگه دوس نداره از الان جدا شه بهتره تا بعد ب مشکل بخوره