2777
2789
عنوان

شوهر دوم

364 بازدید | 19 پست

تا حالا دیدین شوهر دوم یه نفر برای سه تا پسر یه زن عروسی بگیره و خونه و ماشین خوبم بهشون بده؟؟

از اطرافیان همچین فردی رو میبینم خودشم بچه داره

و همه تعجب کردیم این ادم چرا عین فرشته ها میمونه؟

و جالبه که همسر پرخاش گر و عصبیش شده مثل پرنس ها از حجم محبتی که این همسر بهش میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر خاله ی همسرم واقعا عالیه با اینکه همسر دوم بود بچها رو بزرگ  کرد الان هر کدوم به به جایی رسیدن به پسر داشت خاله ی شوهرم با یه دختر .   چقدر قشنگ این مرد براشون پدری کرد از پدر خودشون بهتر یکی الان وکیل دادگستریه چه برو بیایی داره اون یکی  توی مطب کار می‌کنه . خدا خیرش بده. مدیر بازنشسته ست شوهر خالش

در حال به روز رسانی .....
بنده ی برگزیده ی خداست. خوشابه حالش

دوستم حدود هشت سال پیش سر شوهر سابقشو شکونده بود خیلی زن خشنی هست.

ولی الان اون قدر مهربون و اروم شده که نگو

میبینی شوهرخوب چقدر ادمو عوض میکنه؟

شوهر خاله ی همسرم واقعا عالیه با اینکه همسر دوم بود بچها رو بزرگ  کرد الان هر کدوم به به جایی ر ...

اینم داره برای بچه های دوستم مغازه میزنه و هزینه تحصیل پزشکی پردیس پسر دوستمو میده 

اینم داره برای بچه های دوستم مغازه میزنه و هزینه تحصیل پزشکی پردیس پسر دوستمو میده 

دوست قیافش چه طور؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خدا خیرشون بده. واقعا اینا مرد هستن

ادم های رویایی اونقدر رویایی که باورشون سخته.یعنی عین مادر از دوستم مراقبت میکنه.خدا خودش میدونه که من چقدر خوشحالم از خوشبخت دوستم فقط برام خیلی عجیبه  که واقعا همچین ادمی چطور میتونه رو کره زمین وجود داشته باشه.اون قدر برام عجیبه که گاهی تصور میکنم دوستم دروغ میگه یا تظاهرم میکنند