2777
2789
عنوان

شب ادرای

5484 بازدید | 43 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر.

من ۲۰ سالمه و تا پارسال مشکل شب اداری داشتم.

کلی دارو مصرف کردم و هر وقت قط میکردمشون روز از نو و روزی از نو آخر سرم یه دکتر رفتم گفت مثانه ات عصبیه تا عمر داری همینه این قرصی که میگمو بخر بخور تا وقتی نفس میکشی تو خوب نمیشی. 

منم خریدم خوردم دهنم خشک شد زبونم ترک خورد آب چشمم کم شده بود و دائما قطره اشک مصنوعی مینداختم .

از همه بدتر افسرده شده بودم هرکی در خونمونو میزد میگفتم نه.

یه عطاری تو قم هست خیلی تعریفشو میکنن کناره حرمه یکی گف سرطان پرستات داشته اونجا خوب شده پدرمم و مادرم هر کدوم برای مشکلاتشون رفتن منم رفتم و گفتم اینه مشکلم شاید باورتون نشه ۲ تاشیشه از مخلوط عرق چند گیاه بهم داد گفت ۲ تا دیگم باید بخوری .

شاید باورتون نشه منی که از ۳ تا دکتر جواب شده بودم مامانم هر شب گریه میکرد 

انقدری اوضاعم بد بود هر ۱ ساعتم کمتر دسشویی میرفتم همه فامیل بهم میخندیدن ولی الحمدالله الان خوب شدم.

این تاپیکو زدم که اگر خدایی نکرده بچتون یا خودتون این مشکل زو دارین یسری به عطاری هایی که اسم و رسم دارن برید دکترای طب سنتی خیلی خوبن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خداروشکر ما رو از دوسالگی از جیش گرفتن بعدشم تا الان که جیش نکردیم 😐

عزیزم این یه بیماریه هم روانی هم شل بودن عظلات مثانه بی اختیاری اداریه اصلا متوجه نمیشه آدم

سلام خدارو شکر که خوب شدی

لطفا به من هم آدرس دقیق بده و اینکه چه چیزهایی مصرف کردی

پسر من 6 سالشه وشب ادراری داره البته شب وروز ش فرقی نمیکنه کلا وقتی خوابه نمیتونه ادرارش رو نگه داره به همین خاطر همچنان پوشکش میکنم

خواهش میکنم بگو چیا داد بهت

سلام خدارو شکر که خوب شدی لطفا به من هم آدرس دقیق بده و اینکه چه چیزهایی مصرف کردی پسر من 6 سالشه ...

به من یه عرقی داد اسمش پی پلامول از شرکت عالیان مخلوط خولنجان ک میخک ک بلوط و زیره سبز و چای کوهی و پونه است

آدرسشم کنار حرم بغل به آتش نشانی هست یه مغازه خیلی کوچیک برای دکتر یگانه

۰۲۵۳۷۷۵۰۸۳۶

اینم شمارشه