2777
2789
عنوان

رفتارشوهر

457 بازدید | 41 پست

ایده ال ترین رفتاری که تو شوهر اطرافیانتون دیدین چی بوده؟

من شوهر دوستمو میبینم که همه چیزشو فدای همسرش میکنه و تموم لحظات در حال توجه به دوستمه.حتی بند کفش و ماسکشم اون براش میبنده و میزنه

خاک تو سرش

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی خودم از همه سرتره😁😜

خب بقیه رو من دقت نمیکنم بدونم

والا من ب یکی خودم راضیم🤣✌🏻

تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی🤪که ترک کردنتمحاله🔗🌼 #ابروکمون_عاقامونم       از اوج   تا پروااااز۶۵۰     همیشه عشق باشد همیشه برکت😉😁😀  #پروازیم😎

نسبت به بقیه اطرافیان شوهر خودم واقعا خوبه

چون زیا دیدم توهین میکنن جلو جمع یا خانوادشون و میبینن دیگه به زنشون محل نمیدن😐

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
شوهر دوستت مشكوكه

الهی که واقعا خوش باشن و خوب

ولی از شدت ایده ال بودنش باورم نمیشه همچین ادمی رو کره زمین باشه از بس که دوستمو میپرسته یعنی خود من تو حسرت یک هزارم اون همه توجه و محبت و ...هستم

توهرشرایطی وهرجاهواموداره وحواسش بهم هست

خیلی محبت میکنه

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

این واقعا بده، این دید برای زندگیت خوب نیس

ول کن زندگی بقیه رو مقایسه نکن چون یهو توروی شوهرت اینو میگی، میگی شوهر فلانی اینجوریه تو نیستی

بارها دیدم تو اقوام ک این جمله چه گندی ب زندگی میزنه

در حد بند كفش قشنگ نيست چ براي زن چ مرد اما مردي ك پشت همسرش باشه مخصوصا جلوي خانوادش ايده اله بنظ ...

مثلا میریم شمال تو کوله برای خانمش کتونی اورده میگه عشقم ناخونهات خراب میشه خودش میبنده.هر وقت خونه ما میان موقع رفتن همسرش ماسکشو با چه عشقی رو صورتش تنظیم میکنه .