2777
2789
عنوان

شوهر رویایی

259 بازدید | 20 پست

یکی از دوستان خیلی نزدیکم که از بچگی میشناسمش شوهر دوم کرده.و زیاد باهم معاشرت میکنیم.شوهرش خیلی از هر جهت عالیه .دائم در حال محبت کردن به دوستمه حتی دوستم میگه ویلا و خونش رو به نام اون کرده درحالی که پنج سال از این ازدواج دوم میگذره و هردوتاشون پنجاه سالشونه.من همش شک دارم که اینا ظاهرا اینقدر زندگیشون ایده اله.

نظر شماها چیه به نظرتون میشه یه مرد اینقدر عالی و رویایی باشه؟همه کارهای خونه رو بکنه و همسرش رو به معنای واقعی کلمه بپرسته .حتی هرکاری میخواد بکنه اول مشوت میکنه.حتی در حد اینکه جواب فلان کس رو چی بدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیشونی منوکجامیشونی؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)

بله یکیش پدر شوهرم. اگه این کارا رو نکنو مادر شوهرم گردنشو میزنه. البته خودشم علاقه داره که انجام میده. خواهر شوهرامم شوهراشونو همین جوری بار آوردن 

هر کسی امضامو دید میشه برای خونه دارشدنم یه صلوات بفرسته 🙏
شاید خدا یه عشق واقعی نصیبش کرده

خداروشکر اما من تا حالا ندیدم یه نفر اینقدر کامل باشه همش شک دارم این ها شاید خیلی تو مهمونی ها هنرمندانه دارن رفتار میکنند.همش برام سواله مگه میشه یه نفر تا این حد خوش شانس باشه؟کلا زندگی دوستم از همه لحاظ خیلی تغییر کرده

کسی همچین مردی تا حالا دیده؟

اره همسر دوم مامانم ...البته زیاد با مامانم مشورت نمیکنا و نمیزاره بیاد تو کارش ولی همه جوره میپرسته مامانمو...مامانم دماغشو عمل گرد حالش ک بد بود سوهرش گریه میکرد میگفت تو حالت بده جال من بدتره 

خداروشکر اما من تا حالا ندیدم یه نفر اینقدر کامل باشه همش شک دارم این ها شاید خیلی تو مهمونی ها هنرم ...

انشالله که ظاهر و باطن همین باشن

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

اره عزیزم میشه مشورت کردن ک اره من اکسم هرچی میشد میگف هرچی تو بگی نظرشم میگف ولی میگف تو مهمتری

درباره زدن به نامم که اره بابا الان اکثرا خونه ها بنام خانوماس من زیاد دیدم 

ولی شما فقط ظاهرشو میبینی خوبه از داخل اوناام مشکلاتی مطمئنن دارن

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
همش ظاهریه.

من میگم اگر ظاهریه کاش ما هم یاد بگیریم.تو نمیدونی عین پروانه دور دوستم میچرخه.تو چهار ساعت مهمونی همه حواسش به دوستمه.حتی موقع رفتن ماسک براش میزنه کفش هاشو جفت میکنه .لباسشو میاره براش.