2777
2789
عنوان

تروخدا کمک بیاید

62 بازدید | 6 پست

بچه ها من برام دعای شیطانی نوشتن قراره برم پیش دعا نویس باطل کنه...خمیشه آخر شب کفر میاد تو مغزم میترسم چیکار کنم خدا

امشب خیلی بدتره همه اش کفر های بد...خی میخوام فک نکنم نمیشه...می ترسم از خدا 

از ترس خوابم نمیبره

قرآن بخون

تو تنها چاره ی منی خدا💛لحظه ی اومدنش که شد همه چیز ایستاد!ساعت از حرکت؛زمین از چرخش و قلبم از کار!💕🤭😍یک عاشق هستم که کلی جنگید تا به عشقش رسید از خواسته تون دست برندارید❤دی ماهی شیطون و مهربونی ام🤭دف نوازم💕واسه بهتر شدن حال روحیم ی صلوات بفرس اگه میشه🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیتونم به ایه ها نگاه کنم کفر و توهین میاد  تو ذهنم خاک تو سرم

بسم الله الرحمن الرحیم بگو   ی سنجاق قفلی ب لباس زیرت بزن 

زیر بلوزت 

ببین بهت احساس  ارامش میده

هیچوقت از خودت جداش نکن

زیاد سلام ب امام علی بده،   ازت شیاطین دور میشن

چون مثل سگ از حضرت میترسن

از ترس خوابم نمیبره

عزیزم این یه نوع وسواس فکریه، اصلا نباید بهش فکر کنی چون از عمد که این کارو نمیکنی، خدا هم حالتو میفهمه، بهش بی اعتنایی کن خوب میشی، صحبتهای اقای فرحزاد در مورد وسواس فکری گوش کن

کاربر سال 97 هستم، کاربری قبلیم تعلیق شده   

باطل السحر فلق

بستگی و گره افتادن در کار و امور زندگی جزء مواردیه که برای اکثر افراد بوجود میادکه اکثرا این نوع بستگی ها به خاطر ‏چشم اطرافیان و حرفهایی که پشت سر آنها زده میشه ,ایجاد میشه که به مرور کسب و کار طرف و یا امورات روزمره زندگی ‏طرف بسته میشه و شخص همیشه داره درجا میزنه و پسرفت میکنه.‏

🔹 برای رفع این موضوع بهترین و سریعترین روش غسل فلق هست که با انجام این روش سریع بستگی شخص رفع میشه.این روش خیلی ساده هست که در روز دوشنبه یا چهارشنبه باید انجام داد.

🔹 یڪ پارچ آب بگیرید و۱۱ مرتبه سوره فلق را در آب بخوانید.طوری که هر بارسوره را میخوانید روے آب فوت کنیدوبعد ۷۰ بار ذڪر«یافتاح»رابخوانید و درآب فوت کنیدسپس به حمام برویدوزیرپایتان تشتی بگذارید وبا همین آب غسل کنید وآب غسل جمع شده را در باغچه و یا گلدانبریزیدوبعداز آن روز ۱۴ روز روزی ۱۴ بار ذڪر «یا جامع »را بگوئید.

بعد از غسل خیلی سریع بستگی شمااز بین میرودوذکری که تا ۱۴ روز ادامه میدهید باعث گشایش روز افزون کار وامور زندگی شما میشوددراین مدت ۱۴ روز اگر توانستید بعداز نماز صبح دورکعت نماز گشایش بخوانید.