2777
2789
عنوان

درددل

68 بازدید | 6 پست

توخونمون خیلی بهم ظلم میکنند-مامستاجرهستیم- خونمون سه تا اتاق داره- خواهر حسودم بهم اتاق نمیده -من مجبورم توی زیرزمین باشم- با کلی ذوق اتاق گرفتم بعد باکارد بهم حمله کرد😢 منم ازترسم  اومدم زیرزمین- پدرومادرم ازش دفاع میکنند و میگن توکوتاه بیا- آخه من چه گناهی کردم- خونه قیلیمون هم بهم انباری خفه و تاریک  دادن هیچی نگفتم- این خونمون که خیلی بزرگ مجهزه هم نمیزارن زندگی کنم😔

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خدا روزای شاد و پر از ارامشی رو بهت بده انشالله عزیزم🌹🌿🌹

🇮🇷وطنم جان و تنم، وطنم ،وطنم،وطنم🇮🇷 همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

یا خدا با کارد بهت حمله کرد چقدر خشنه خواهرت🙄

بخدا تا الان چندبارحمله کرده-پدرومادرم نمیخوان قبول کنند که مشکل روانی داره- هیچوقت دنبال درمانش نیستند- چندبار کارم به بیمارستان کشیده شده

بخدا تا الان چندبارحمله کرده-پدرومادرم نمیخوان قبول کنند که مشکل روانی داره- هیچوقت دنبال درمانش نیس ...

خدا صبرت بده و خواهرتم‌ب راه راست هدایت بشه ، ببخشیدا فکر کنم روانیی چیزی هست

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

توروخدا

saraaaaaa____ | 3 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز