2777
2789
خواستم ببینم میشه یزد اومد یا نه واسه کرونا پلاک غیر بومی گیر میدن یا ن

وا با این اوضاع کرونا اصلا سفر نکنید لطفا

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فدات عزیزم .....مواظب خودتون باشید سفر نکنید عزیزم 😍

نه بابا من غلط بکنم تو این شرایط  از ترسم یه ساله هیچ جا نمیرم چه برسه بعد مسافرت این خاطره مال چندین سال پیش 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
نه بابا من غلط بکنم تو این شرایط  از ترسم یه ساله هیچ جا نمیرم چه برسه بعد مسافرت این خاطره مال ...

ببخشید عزیزم....این چ حرفیه 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
اخه واجبه نمیدونم چ کنم 

واس چی؟

2790
2778
2791
2779
2792