2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترتون بیرون میره و در معرضه؟ 

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

واقعا حالم از اینایی که به بهونه ضعیف بودن بچه یا کم سن بودن آتیش به آخرت بچشون میزنن بهم میخوره

استارتر عزیز هیچ ربطی نداره.روزه دار بازم همون سه وعده رو میخوره افطار شام سحر میان وعده هم بهش بده

🌸🌸🌸

🌸🌸

🌸

◾روزه دختر بچه ها

❓ حكم روزهٔ دختربچه‌هایی كه تازه به تكليف رسیدن و روزه‌گرفتن براشون خیلی سخته، چيست؟

✍️ آیت‌الله خامنه‌ای: بايد روزه‌ها را بگيرد، اما هر ساعت روز که دچار ضعف و سختی زیاد شد، می‌تواند افطار كند. در مورد تشنگی هم به احتياط واجب، فقط مقداری آب بخورد که ضرورت دارد، زیاده‌روی نکند و باز هم تا غروب هیچی نخورد. البته بعداً بايد روزه را قضا کند.

✍️ آیت‌الله سيستانی: بايد روزه را بگيرد، اما اگر غيرقابل‌تحمل شد، می‌تواند همون موقع غذا یا آب بخورد و احتياط واجب این است که فقط به مقدار رفع ضرورت بخورد. در هر حال، بعد از خوردن، باز هم باید تا غروب از مبطلات روزه پرهيز كند.

با این وجود، روزه‌اش باطله و بايد بعداً روزه را قضا کند، اما كفاره ندارد.

✍️ آیت‌الله مكارم: اگر نمی‌تواند روزه بگیرد، واجب نيست؛ اما بايد برای هر روز، 750 گرم گندم یا جو یا نان و... به فقير بدهد. اگر تا ماه رمضان آينده هم توان قضا کردن نداشت، قضایش هم  واجب نیست؛ اما اگر تا ماه رمضان آينده توانست، بايد هر مقدار از روزه‌ها را که توانست، قضا كند.

✍️بقیه مراجع: دختری که تازه به بلوغ رسیده، باید با تغذیه مناسب و استراحت بیشتر روزه‌ها را بگيرد.

اگر به‌خاطر ضعیف‌بودن بنیه در طول روز دچار ضعف شدید و غیرقابل‌تحمل شد، می‌تواند روزه را همان موقع افطار کند؛ اما قضای روزه‌ها را باید بعداً بگیرد.

این پیامو توی گروهی از فامیل که خانمای مذهبی عضون فرستادن  گفتم به کارتون میاد

منم دخترم دومین سالشه .نمیدونم چیکار کنم .هم کلاسهاش از ساعت هشت شروع میشه هم میترسم بدنشضعیف بشه .از ی طرفم میگم اگه بهش بگم نگیر سست میشه .خودمم باردارم

و خدا نزدیکتر از قلبت ب توست،⁦❤️⁩
واقعا حالم از اینایی که به بهونه ضعیف بودن بچه یا کم سن بودن آتیش به آخرت بچشون میزنن بهم میخوره ...

من بهونه نیوردم خانمی، سوال پرسیدم ببینم دوستان راه حلشون چیشه وپیشنهادبدن به من

فکر کنم بعد پریود واسش واجب شه الان بهش سخت نگیر بذار هروقت دلش خواست بگیره

فتوای این مدلی نشنیده بودم

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2

کمکش کنید بگیره حتما به تغذیه اش اهمیت بدید

چون روزه اولیه هر چی دوست داره و میخواد درست کنید.فعالیت روزانه اش رو کمتر کنید.تشویقش کنید و انرژی منفی هم ندید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من بهونه نیوردم خانمی، سوال پرسیدم ببینم دوستان راه حلشون چیشه وپیشنهادبدن به من

راه حل دادم.تحت هر شرایطی نذار واسه تکالیف شرعیش سست باشه.غذا هم میتونی چیز مقوی زیاد بهش بدی در طول شب(البته اگه چاق نیست)

[QUOTE=185328019]دختر منم ۹ سالشه به خواب و تغذیه اش دقت میکنم انشاالله خدا کمک کنه . همین که مدرسه نمیرن هم خوب شد ا ...[/QUOTEخانمی ممکنه راهنمایی کنید تغذیه چی براش درست میکنی یاچیکارمیکنی