2777
2789
عنوان

دعا کنید شوهرم ....

838 بازدید | 41 پست

دوستان نامزدم امشب فحش ها و تهمت های بدی به من و خونوادم  زد خودش خیانتکار و شیطات صفته اجازه میده به خودش هرچی دلش میخواد بهم بگه با دل های پاکتون دعا کنید به سزای کارش برسه خسته شدم ازش جونیم داره میره الکی نمیاد طلاقم نمیده از زندگیم بره دعاکنید به بدترین مجازات الهی برسه 

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینطوری که بود اشتباه بدی که کردم رفتم سمت به مرد دیگه ولی خب طلاق داد😑راضی نمیشد عوضی

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊
خدا همه رو کمک کنه ایشالله امشب چقدر تاپیک دعوا زن و شوهری هست

من یکساله درگیر طلاقم واقعا خستم فقط میخوام خدا خودش مجازات کنه این شیطان صفت رو

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
من هیچوقت از این دعاها بلد نیستم  دعا میکنم انشالله تو به خواستت برسی و طلاقت بده

خداکنه واقعا دلم یه آرامش میخواد 

با دعا نیست که کاری بکن بندازش از زندگیت بیرون

خسته شدم طلاقم نمیده میخواد عذابم بده فقط 

من اینطوری که بود اشتباه بدی که کردم رفتم سمت به مرد دیگه ولی خب طلاق داد😑راضی نمیشد عوضی

اینم خیلی اذیتم میکنه خودش هرغلطی میکنه من بدبخت اسیر شدم فقط

اینم خیلی اذیتم میکنه خودش هرغلطی میکنه من بدبخت اسیر شدم فقط

مال منمممم همین بود عوضی تا اینکا خودمم رفتم سمت یکی تا حالیش شد حسش رو فهمید عوضی

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊
وکیل بگیر  با دعا فقط نمیشه سزاشو بهش نشون بدی

گرفتم همه چیو گذاشتم اجرا که بیاد بگه طلاق گفتم حتی میبخشم بازم نمیاد میگه میخوام عمرتو هدر بدم و عذاب بکشی امشب درعوض طلاق یه چیز بدی خواست متنفرم ازش