تینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 6297 عنوان دعا کنید شوهرم .... 838 بازدید | 41 پست دوستان نامزدم امشب فحش ها و تهمت های بدی به من و خونوادم زد خودش خیانتکار و شیطات صفته اجازه میده به خودش هرچی دلش میخواد بهم بگه با دل های پاکتون دعا کنید به سزای کارش برسه خسته شدم ازش جونیم داره میره الکی نمیاد طلاقم نمیده از زندگیم بره دعاکنید به بدترین مجازات الهی برسه روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤ 1400/01/24 | 01:33 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فافانو عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 1645 خدا همه رو کمک کنه ایشالله امشب چقدر تاپیک دعوا زن و شوهری هست
زندگیه_بابا عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 18238 من هیچوقت از این دعاها بلد نیستم دعا میکنم انشالله تو به خواستت برسی و طلاقت بده نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
niiuushhaa عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 4656 من اینطوری که بود اشتباه بدی که کردم رفتم سمت به مرد دیگه ولی خب طلاق داد😑راضی نمیشد عوضی من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بدوم بدوم..🕊
تینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 6297 خدا همه رو کمک کنه ایشالله امشب چقدر تاپیک دعوا زن و شوهری هست من یکساله درگیر طلاقم واقعا خستم فقط میخوام خدا خودش مجازات کنه این شیطان صفت رو روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
تینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 6297 من هیچوقت از این دعاها بلد نیستم دعا میکنم انشالله تو به خواستت برسی و طلاقت بده خداکنه واقعا دلم یه آرامش میخواد روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
تینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 6297 با دعا نیست که کاری بکن بندازش از زندگیت بیرون خسته شدم طلاقم نمیده میخواد عذابم بده فقط روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
تینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 6297 من اینطوری که بود اشتباه بدی که کردم رفتم سمت به مرد دیگه ولی خب طلاق داد😑راضی نمیشد عوضی اینم خیلی اذیتم میکنه خودش هرغلطی میکنه من بدبخت اسیر شدم فقط روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
liliyooom77 عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 414 ذلیل مرده خیرنبینه نه نه ایشالا🤦♀️ خودخواه باش خوشحال باش صادقانه ترین رفتار یک فرد،رفتار خودخواهانه او است.
فقط_خداي_مهربون عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 662 من یکساله درگیر طلاقم واقعا خستم فقط میخوام خدا خودش مجازات کنه این شیطان صفت رو دعامیکنم خدادلتوبه هرنحوی که صلاحه شادکنه وخوشوخوشبخت باشی
niiuushhaa عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 4656 اینم خیلی اذیتم میکنه خودش هرغلطی میکنه من بدبخت اسیر شدم فقط مال منمممم همین بود عوضی تا اینکا خودمم رفتم سمت یکی تا حالیش شد حسش رو فهمید عوضی من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بدوم بدوم..🕊
تینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 6297 وکیل بگیر با دعا فقط نمیشه سزاشو بهش نشون بدی گرفتم همه چیو گذاشتم اجرا که بیاد بگه طلاق گفتم حتی میبخشم بازم نمیاد میگه میخوام عمرتو هدر بدم و عذاب بکشی امشب درعوض طلاق یه چیز بدی خواست متنفرم ازش روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
sbbbbb عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 7861 به نیت کنده شدن شرشهرروز ۱۰ بار سوره زلزال و ۱۲ بار سوره کوثر بخون هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊