2777
2789
عنوان

بیاین بگین😀

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 28 پست

من قد 160 وزن 40 به شدددت ناراضي ام

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین 🙌عاشق دوتا دخترام و همسرم هستم❤️💙💚💛🧡لطفا برای ظهور امام زمان صلوات بفرست گلم🌷زندگی قشنگی های زیادی داره منتها ما زوم کردیم رو بدی ها💔لطفا تاپیک های باحال منو تگ کنید مرسی💛بی احترامی نکن دوست عزیز مهربون باش 🤩همیشه عشق باشد همیشه برکت💐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۵۷بودم باوزن ۵۰ عالی بودم الان باردارم البته مامان میگه بازبرابچه شیردادن همونجوری میشم ازریخت نمیف ...

به به عزیزم به سلامتی😍😍🤍

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
من قد 160 وزن 40 به شدددت ناراضي ام

بیخیال بابا خوبی 😁🤍حالا باز ۳ یا ۴ تا اضاف کنی هم حله

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
۱۶۸قد  ۴۲وزن  حس میکنم باید لاغر تر بشم ،ولی چربی ندارم که بخام ابش کنم دیگ 😑

:/ موفق باشی دلاور :/

به به عزیزم به سلامتی😍😍🤍

قدم کوتاهه ولی راضیم حتی مانتوتن مانکن اندازم میشه چهرمم بچگونس زیادی دیگه ممنون توخودت راضی ازخودت

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
قدم کوتاهه ولی راضیم حتی مانتوتن مانکن اندازم میشه چهرمم بچگونس زیادی دیگه ممنون توخودت راضی ازخودت

ای جونم 😍😍😍

نمیدونم بخدا ☹☹☹نظری در مورد خودم ندارم☹☹☹

ای جونم 😍😍😍 نمیدونم بخدا ☹☹☹نظری در مورد خودم ندارم☹☹☹

پس برابقیه تاپیک میگی🙄😂

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
پس برابقیه تاپیک میگی🙄😂

کلا محض کنجکاوی بود😅😅😅میخواستم کلا ببینم رضایت بقیه تو چه مقداریه 

من خودمم ۱۶۲ و ۴۶ هستم