2777
2789
عنوان

بیاین بگین😀

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 28 پست

من قد 160 وزن 40 به شدددت ناراضي ام

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین 🙌عاشق دوتا دخترام و همسرم هستم❤️💙💚💛🧡لطفا برای ظهور امام زمان صلوات بفرست گلم🌷زندگی قشنگی های زیادی داره منتها ما زوم کردیم رو بدی ها💔لطفا تاپیک های باحال منو تگ کنید مرسی💛بی احترامی نکن دوست عزیز مهربون باش 🤩همیشه عشق باشد همیشه برکت💐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۵۷بودم باوزن ۵۰ عالی بودم الان باردارم البته مامان میگه بازبرابچه شیردادن همونجوری میشم ازریخت نمیف ...

به به عزیزم به سلامتی😍😍🤍

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
من قد 160 وزن 40 به شدددت ناراضي ام

بیخیال بابا خوبی 😁🤍حالا باز ۳ یا ۴ تا اضاف کنی هم حله

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
۱۶۸قد  ۴۲وزن  حس میکنم باید لاغر تر بشم ،ولی چربی ندارم که بخام ابش کنم دیگ 😑

:/ موفق باشی دلاور :/

به به عزیزم به سلامتی😍😍🤍

قدم کوتاهه ولی راضیم حتی مانتوتن مانکن اندازم میشه چهرمم بچگونس زیادی دیگه ممنون توخودت راضی ازخودت

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
قدم کوتاهه ولی راضیم حتی مانتوتن مانکن اندازم میشه چهرمم بچگونس زیادی دیگه ممنون توخودت راضی ازخودت

ای جونم 😍😍😍

نمیدونم بخدا ☹☹☹نظری در مورد خودم ندارم☹☹☹

ای جونم 😍😍😍 نمیدونم بخدا ☹☹☹نظری در مورد خودم ندارم☹☹☹

پس برابقیه تاپیک میگی🙄😂

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
پس برابقیه تاپیک میگی🙄😂

کلا محض کنجکاوی بود😅😅😅میخواستم کلا ببینم رضایت بقیه تو چه مقداریه 

من خودمم ۱۶۲ و ۴۶ هستم