2777
2789
عنوان

لاپاروسکوپی و هیستروسکوپی

124 بازدید | 12 پست

سلام 

کسی تازگیا انجام داده در بیمارستان خصوصی؟هزینش چقدر شد؟ اگ کسی اطلاعی داره لطفا بهم کمک کنیدد

بیمارستان آریای اهواز قراره انجام بدم 

من الان انجام ندادم ولی فقط بهت میگم عمل راحتیه استرس نداشته باش و از چندروز قبلش غذای نفاخ نخور و عرق نعنا هم حتما از چند روز قبل بخور ...

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان انجام ندادم ولی فقط بهت میگم عمل راحتیه استرس نداشته باش و از چندروز قبلش غذای نفاخ نخور و ع ...

قربونت عزیزم ممنون از دلگرمیت چشم حتما چیزایی که گفتین انجام میدم مرسی 

قربونت عزیزم ممنون از دلگرمیت چشم حتما چیزایی که گفتین انجام میدم مرسی 

فدات گلم ...موفق باشی 

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
شما کی انجام دادین؟ بیمارستان خصوصی بودین؟میشه هزینشو بگید 

من سال ۹۷ ...ن عزیزم دولتی بود کلا ۲۵۰شد و اون موقع ازادش۲تومن بود ...حالا درجریان نیستم دیگه 

من سال ۹۷ ...ن عزیزم دولتی بود کلا ۲۵۰شد و اون موقع ازادش۲تومن بود ...حالا درجریان نیستم دیگه 

ممنون عزیزم 

چه خوب شده 

بیمارستانای دولتی سال ۹۷ حرف از ۵..۶ تومن بود طبق سرچایی ک کردم 

الان فک کنم خیلی بیشتره

ممنون عزیزم  چه خوب شده  بیمارستانای دولتی سال ۹۷ حرف از ۵..۶ تومن بود طبق سرچایی ک کردم ...

سرچ هارا بیخیال الانم بیمارستان های دولتی برای این عمل بیشتر ۲تومن نمیگیرن ....من پارسال موقع عمل ای وی اف دیدم نوشته بود ۸۰۰با دوشب تخت و غذا همون ۱تومن درمیومد ...

سرچ هارا بیخیال الانم بیمارستان های دولتی برای این عمل بیشتر ۲تومن نمیگیرن ....من پارسال موقع عمل ای ...

اخه برا من بیمارستان خصوصیه دکترمم فوق تخصصه واسه همین میگم یه حدود قیمت دستم باشه

از خود دکتر پرسیدم گفت باید از بیمارستان بپرسی منم نرفتم بیمارستان دیگه گفتم نهایت ۵..۶ تومن بشه اما الان ک میبینم انگار خیلی بیشتر از این حرفاست

اخه برا من بیمارستان خصوصیه دکترمم فوق تخصصه واسه همین میگم یه حدود قیمت دستم باشه از خود دکتر پرسی ...

ن بابا همین حدوده دیگه ی ای وی اف به اون چنینی ۱۶میگیرن ...نترس بیشتر نمیشه گلم