2777
2789
عنوان

تجربه من از ویتاگنوس وفیبروم

| مشاهده متن کامل بحث + 12406 بازدید | 44 پست
چکاپ شدید به سلامتی ؟ همه چی خوب بود ؟

همه ی آزمایش هام و سونوم طبیعی بود، فقط دکتر گفت فیبروم بیرون رحم داری خیلی ریزه و خطرناک نیست. شوهرمم سه هفته دیگه نوبت داره برای تست اسپرم، که اونم نمیدونم چقدر بعدش جواب میاد. واسه عکس رنگی هم چند ماه طول میکشه تا نوبتم بشه چون اینجا رایگانه واسه همین زیاد تو نوبت میمونیم. اگه ایران بودم یه دقیقه انجامش میدادم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای همه همینو میگم . بازم خداروشکر

اینجایی که من زندگی میکنم، تو بیمارستان انجام دادن، رایگان، از این سوسول بازیا هم ندارن که سرکننده بزنن ، فقط میگن قبلش ادویل دوتا بخور.خلاصه کنار تختم دستیار پزشک یه دخترخانومی بود گفت من اینجام تا کمکت کنم نفس عمیق و دم و باز دم بکشی و دستم رو بگیری فشار بدی، من میدونستم قراره با یه عملیات دردناک مواجه بشم واسه همین خودمو آماده کرده بودم، سوپرایز نشدم، دکتر هم یه مرد بود که بالا سرم بود، دستگاه هم بالای لگنم بود، همزمان مایع رو وارد کرد و عکسبرداری کرد و گفت سمت چپ یکم بسته ست میخوای الان بازش کنم گفتم بله لطفا، خلاصه بار دوم که میخواست لوله رو باز کنه من آخ و اوخ وای کردم و نفس عمیق و دست دختره هم تو دستم فشار میدادم😅دکتر گفت Sorry, 😅خلاصه سی ثانیه بعد تمام شد و اومدم خونه، پد هم بهم دادن، تو خونه هم کیسه آب گرم گذاشتم، فرداش هم همینطور، کپسول داکسی هم دادن. الان دو روز گذشته لکه بینیم تمام شد و حالمم خوبه.

ممنون عزیزم، راستی تا حالا درد تخمدان چپداشتی که تا کشاله ی ران هم برسه؟ البته خفیف، عفونت و کیست هم ...

چند ماه پیش تخمدان راستم تیر میکشید تا کشاله ران ، سونو شدم گفت کیست هموراژیک هست

چند ماه پیش تخمدان راستم تیر میکشید تا کشاله ران ، سونو شدم گفت کیست هموراژیک هست

اخی عزیزم ، خوب شدی حالا؟؟ اون درد که گفتم یک روز بود تمام شد، امروزم پریود شدم، چهار روز زودتر از موعد، فکر کنم این ماه بخاطر عکس رنگی زودتر پریود شدم.