2777
2789
عنوان

منو امیر

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 26 پست
به نظرم حرف خانوادش که گفتن قدش فلانه و چشماش رنگی نیست هم همش فیلم خودشون بوده

فیلم خود امیر خان بوده 

از اون هفت خطهاست که ظاهر و ویترینو حفظ کرده 

البته سادگی اسی هم بی تاثیر نیست .

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خب اینو چطوری بهش بگم؟من خودم بهش مشکوک شدم ک با اون واتساپ جدیده باکسی در ارتباطه ولی نمیدونم چطوری ...

کلا از همه جای زندگیت بلاکش کن 

خودش میفهمه 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
همون استاتوس واتساپ اصلیش بود حتی پروفایلشم همون بود ولی دیروز عوض کرد

همون که همه گفتن خواهر  این ادم به درد زندگی نمیخوره حتی مسئولیت حرفشو قبول نکرده اخرش ممکنه بشه مثل پدر من نکن با زندگیت

یکی از فکرایی ک اومد تو سرم هم همین بودولی لعنت ب دلم ک خیلی دوسش دارم🥺

بهش عادت کردی 

من چیز دوست داشتنی توش ندیدم

عزیزم ببخشید این نظر شخصی منه شاید درست نباشه، ولی اخه مردی که واسه نت رایگان هی سیمکارت میگیره ب نظرم در اینده خیلی خسیس خواهد بود، و اینکه انقد قدرت نداره که پای انتخابش واسته و انقد تحت تاثیر خانوادشه ک بخاطر حرف اونا عقب بکشه هم خوب نیس، و اینکه مستقیم بهت گفته به بقیه خواستگارات فکر کن خیلی حرف بدیه چون مردی ک مطمین باشه یه دخترو میخواد حسادت و غیرتش اصلا اجازه نمیده ک حتی تصور کنه اون دختر با یه مرد دیگست 

راستش من حس خوبی ازش نگرفتم اما شما خودت بهتر میدونی، فقط چون ازدواج خیلی خیلی تصمیم مهمیه در مورد همه چیز خیلی فکر کن 

عزیزم ببخشید این نظر شخصی منه شاید درست نباشه، ولی اخه مردی که واسه نت رایگان هی سیمکارت میگیره ب نظ ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم

درسته خودمم به اینا فکرکردم ولی احساسی بودنم نمیذاره منطقی فکر کنم

الان فقط تو این موندم که چی بهش بگم درمورد ارتباطی ک شک کردم بهش و واتساپ و ....