2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماسکو بیخیال صورتتو خیس کن بعد با جوش شیرین ماساژ بده قشنگ پوستتو میسابه انگار.بعد اب بکش شفاف میشه همون موقه

مادر به قربانت ؛چقدر دلم تنگ است برای دیدن چهره معصوم و کودکانه ات،برای در آغوش کشیدن و بوییدن عطر تن کودکانه ات....جان مادر!چند سال دیگر باید چشم انتظارت باشم تا بیایی و نجات دهی مرا از این سکوت گوش خراش خانه ؟نبودنت دارد در دلم سنگینی میکند ...مگر چه میخواهم جز اینکه دستان کوچکت را بگیرم و درست راه رفتن و راهِ درست رفتن را به تو بیاموزم؟جان مادر ، من‌که دستم به آسمان نمیرسد خودت برای آمدن خودت کاری کن ...😔😔
ضرر نداره؟

نه چه ضرری لایه برداری میکنه دیگه .همون کاری که با هزار تا مواد به درد نخور  و قیمت گنده تو ارایشگاه براتون انجام میدن تو خونه با مواد طبیعی در ۲ دقیقه میشه انجام داد .من خودم دوره ارایشگری دیدم همین کارو میکنم

مادر به قربانت ؛چقدر دلم تنگ است برای دیدن چهره معصوم و کودکانه ات،برای در آغوش کشیدن و بوییدن عطر تن کودکانه ات....جان مادر!چند سال دیگر باید چشم انتظارت باشم تا بیایی و نجات دهی مرا از این سکوت گوش خراش خانه ؟نبودنت دارد در دلم سنگینی میکند ...مگر چه میخواهم جز اینکه دستان کوچکت را بگیرم و درست راه رفتن و راهِ درست رفتن را به تو بیاموزم؟جان مادر ، من‌که دستم به آسمان نمیرسد خودت برای آمدن خودت کاری کن ...😔😔
ضررنداره واسه پوست؟ لکه هارو هم ازبین میبره کم کم؟

نه ضرر نداره پست بالاییمو نگاه کن.برای لکه ها فقط آبلیمو .تو کمتر از ۱ ماه لکه ها رو میبره اگه مرتب بزنی.شبا بدون ارایش بخواب