2821
2789
عنوان

چی بگم بهش من؟

100 بازدید | 11 پست

از بعضی رفتارای زن داداشم واقعا بدم میاد و اعصابم خورد میشه، همیشه وقتی میخواد بیاد خونمون بیخبر میاد ، یه زنگ نمیزنه ، اخه شاید خونه بهم ریخته باشه یا چیزی برا پذیرایی نداشته باشیم واقعا درک نمیکنه

وقتیم میاد کل خونمونو سرک میکشه و حتی کمدای منم چک میکنه

هرچی من میخرم اونم فرداش میره همونو میخره

هر سریم گیر میده به من و میگه واای چرا لاغر شدی چرا فلان شدی

واقعا اعصاب نذاشته برام

در صورتی که من به شخصه نه حرفی میزنم بهش نه وقتی میرم خونشون تو کاراش و خونشون سرک میکشم حتی وقتیم میخوایم بریم اول زنگ میزنیم بعدمیرم

چطوری بهش بگم وقتی میخواین بیاین زنگ بزنید ، میگم یه وقت ناراحت میشن

تو نه آنی که همانی ، من نه آنم که تو دانی...♡

خوب باهات راحته 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

خودت بی خبر برو بعد کاملا درکت میکنه

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقتی میاد زیاد پذیرایی نکن..بگو ببخشید خیلی بد شد کاش زنگ میزدی برا پذیرایی یچیزی اماده میکردم..

چقددددد رو اعصااابن اینا ک بدون زنگ زدن میرن جاایی😑😑😑😑

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

بگو یه دوست دارم زنداداشش وقتی می‌رفته خونشون زنگ نمیزده و بدون هماهنگی می‌رفته، یبار بی خبر میره تا  داره خون میخوره، نگو خون آشام بوده، پس مجبور میشه زنداداشش هم بخوره چون لو میرفته

خودت بی خبر برو بعد کاملا درکت میکنه

عادت ندارم اصلا بیخبر خونه کسی برم حتی اگه نزدیکای خودمم باشن اول زنگ میزنم بعد میرم

راحت نیس باهام فقط میخواد بفهمه چی جدید خریدم چی نخریدیم😐

در اتاقا اومد قفل کن

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
وقتی میاد زیاد پذیرایی نکن..بگو ببخشید خیلی بد شد کاش زنگ میزدی برا پذیرایی یچیزی اماده میکردم.. ...

اره واقعا خیلی اعصاب ادمو بهم میریزه👌😑

بگو یه دوست دارم زنداداشش وقتی می‌رفته خونشون زنگ نمیزده و بدون هماهنگی می‌رفته، یبار بی خبر میره تا ...

مگه فیلم ترسناکه😂😂

اتفاقا یه بار همین کارو کردم ، قهر میکنه میره کلی بدمو پیش داداشمو همسایشونو اینا میگه 

بذار بگه