سلام دوست عزیزم
من بر خلاف نظر بقیه که هیچ معیار و ملاکی حرف ها و تحلیل شون نداره و بر اساس سال ها سابقه ام در بورس ایران و رشته تخصصی ام به شما میگم که پیش بینی من از آینده اقتصاد ایران در سال 1400 اینه:
1-برجام امضا میشه به زودی و توافق صورت میگیره
2- قیمت دلار میاد زیر 20 هزار تومان و حتی ممکنه به نظر من تا ۱۵ هزار تومان هم ببینه
3- بورس ایران اینه که تا ۴ - ۵ ماه آینده همچنان ریزشی خواهد بود و شاخص کل در حدود ۹۰۰ هزار واحد یا کمتر از اون میاد پایین. اون موقع وقت خرید سهام غیر دلاری هست یعنی سهام هایی که سود غیر دلاری می سازند مثل صنعت غذایی / بانک /بیمه /خودرو (به نظر خودم غذایی و بیمه از همه بهترند)
4- انس جهانی حدود 15 تا 20 درصد رشد میکنه اما چون قیمت دلار تا پایان ۱۴۰۰ هم حدود ۲۰ درصد میریزه پس طلا و سکه بازار سوددهی نخواهد بود
5- مسکن وارد دوران بسیار رکود سخت تری میشه و قیمت مسکن هم با افت مواجه میشه چون تقاضا بسیار کم میشه
6- رمز ارزها تا چند ماه اول سال فعلا تو دوران بسیار خوب و سود دهی هستند. من بیت کوین 70 یا 75 هزار دلاری را نقطه اصلاح بازار کریپتو میدونم که تا حوالی 50 هم میاد پایین و بعد دوباره شروع یک روند صعودی جدید
بهترین سیاست اینه که فعلا نگهداری پول نقد در حساب های سود سالیانه 20 درصدی و خروج کامل از بازار بورس - اگه طلا و سکه داری از قبل نگهداریش کن ولی جدید نخر تا دلار بیاد پایین - در حدود 15 درصد از کل سرمایه ت را وارد کریپتو کارنسی ها کن البته با مطالعه و دانش کافی در این زمینه و گذاشتن حد ضرر
موفق باشی