2821
2789
عنوان

شوهر

159 بازدید | 6 پست

من تو دوران نامزدیم

عقدیم با هم

دلم میخواد پس انداز کنم

ولی دقیقا بلد نیستم باید چه کارایی انجام بدم

میخوام اعتماد نامزدمو بدست بیارم ببینه میتونم که بعد عروسی هم پس اندازو بده دست من هر چی کار میکنه

وقتی الان ببینه چیزی بلد نیستم نمیتونم دوروز دیگه هم نمیده بهم پس انداز کنم

اگه بلدین بگین چیکارا کنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوب پول میده بهت نصفشو بنداز داخل قلک یا اگه خودت درآمد داری جمع کن یا بریز رو کارت یا قلک بعد وقتی زیاد شد بگو انقدر دارم و.....

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
درس بخون . تنها چیزی که از نی نی سایت یاد گرفتم🤣

😂😂😂👍🏻👍🏻👍🏻درس بخون برو دنبال حرفه ای فنی چیزی مستقل شو دستت تو جیب خودت باشه هنوز زوده به ازدواج فکر نکن😄😄😄

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز