2777
2789

یعنی خیلی لی لی به لالاش نذاری. اینو بپوش اونو نخور اینو بخور فلان کار نکن و... 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ینی هی مثل بچه ها مراقبش نباش 

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕

امر و نهی نکن بهش بکن نکن نگو بهش . هرکاری که مادرا میکنن اکثرا دیگه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

من دقیقا همینجوریم،،

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
من دقیقا همینجوریم،،

خب نباید باشی گلم

هر چیزی تعادلش خوبه

البته بستگی به اخلاق مرد و جنبه مرد هم داره

اما از خودت هیچوقت غافل نشو

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
خب نباید باشی گلم هر چیزی تعادلش خوبه البته بستگی به اخلاق مرد و جنبه مرد هم داره اما از خودت ...

اخه بدش نمیاد نظرم مهمه براش،حتی یبار نزدیک پریودیم اعصاب نداشتم گفت پیرن چی بپوشم گفتم نمی‌دونم گف توندونی پس کی بگه

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
اخه بدش نمیاد نظرم مهمه براش،حتی یبار نزدیک پریودیم اعصاب نداشتم گفت پیرن چی بپوشم گفتم نمی‌دونم گف ...

اینا که ایراد نداره

این نظر خواهی 

اما بعضیا کلا زندگیشون و هم و غمشون میشه همسرشون 

من دقیقا اینطوری ام. خب وقتی خودش کوچکترین کارهای نظافتی شو انجام نمیده باید مثل بچه ها هی بهش تذکر بدم و اونم هی لج می‌کنه بدتر

من دقیقا اینطوری ام. خب وقتی خودش کوچکترین کارهای نظافتی شو انجام نمیده باید مثل بچه ها هی بهش تذکر ...

یه مدت بیخیال باش اصلا تذکر نده

اخه بدش نمیاد نظرم مهمه براش،حتی یبار نزدیک پریودیم اعصاب نداشتم گفت پیرن چی بپوشم گفتم نمی‌دونم گف ...

اونجوری نه که یعنی حس اینکه مرد خونن و یه سری اختیاراتی دارن ازشون گرفته نشه!

تا وقتی نفس میکشی یعنی خدا بهت امید داره...
یه مدت بیخیال باش اصلا تذکر نده

میگم نکنه بی خیال بشم از هم فاصله بگیریم مثلا شبها هرشب جلو تلویزیون خوابش می بره و از من جدا می خوابه. وقتی هم رابطه میخواد معذرت می‌خوام چون به بهداشت شخصی توجه نکرده من قبول نمیکنم. به نظرت اینطوری پیش بره از هم دور نمیشیم؟؟ در هر دو مورد تذکر دادم رعایت نمیکنه

میگم نکنه بی خیال بشم از هم فاصله بگیریم مثلا شبها هرشب جلو تلویزیون خوابش می بره و از من جدا می خوا ...

یه بار برای همیشه صحبت کن. بگو واقعا اذیت میشی. بیخیالی به معنی نادیده گرفتن نیست . براش چند تا پست برای تمیزی بفرست. اگه دیگه حرف فایده نداره از این طریق متوجه اش کن. 

بگو نظافت باعث میشه که اول شما برای رابطه پیش قدم بشی بگو اینجوری زندگی سرد میشه. بگو  چارتا پشم میخوای بزنی دیگه  این همه ادا و اطوار چیه😁