هر حرفی رو اینجا نمیشه زد پس اجبارا میگم شما درست میفرمایید
میگم شما که مخالفین چرا میایید تو همچنین تاپیکی
اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
ببخشید عزیزم اصلا منظورم این نبود که آیت الله سیستانی نیستن،کم حوصلگی تو تایپ بود.باز هم پوزش💞⚘
🌹🌷 لازم به معذرت خواهی نیست💜
اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
خب شما یا مسایل دینی براتون مهمه یا نیست اگه مهمه باید داشته باشی که مثلا یه روز یه سوال برات پیش اومد بری ببینی اون جوابش چی هست.مثلا درمورد غسل احکام و هزار سوال دیگه اگه مسائل دینی برات مهم نیست که هیچ ولی تاپیک زدی حتما ته دلت میخای بدونی
اگه اینطوریه پس چرا شما که عقیدت خلاف منه ریپلای کردی؟ اظهار نظر آزاده شاید یکی کنجکاوه و بین ...
الان شما از دو راهی نجاتش دادی ؟😏
به توفیق الهی تا 25سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمیدونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای میکنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
اگه اینطوریه پس چرا شما که عقیدت خلاف منه ریپلای کردی؟ اظهار نظر آزاده شاید یکی کنجکاوه و بین ...
من سوال پرسیدم بله آزاده
من عقیدم دین اسلام ولی اونایی که دین قبول ندارن مسخره نمیکنم یا همه به یک چشم نمیبینم...
متن پروفایلتون رو خوندم بسی خندیدم خداوند شمارو در جنات من تحتها الانهار قرار بده😊
خیلیها شنیدن سخنان حق براشون دشواره و به مسخره میگیرن از اول اسلام همینگونه بوده دیگه ما در برابر پیامبر و اهل بیت کسی نیستیم دشمنان این بزرگواران هم همه چی رو به مسخره میگرفتن ان شاء الله خدا شفای روحی بهتون بده
به توفیق الهی تا 25سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمیدونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای میکنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....