2777
2789
مرسی❤

خواهش میکنم🌹یه چیزی بگم مثلا مرجع سیستانی میگن از بقیه مراجع یکم سختگیرتره و آسونترینشونم خامنه ای هستن...

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم انتخاب مرجع تقلید کار سختی نیست از بین کسانی که اعلم هستند مثل سیستانی  یا خامنه ای یا مکارم و چند نفر دیگه یکیشون انتخاب کن. ولی واجبه  که حتما مرجع تقلید داشته باشی.

خواهش میکنم🌹یه چیزی بگم مثلا مرجع سیستانی میگن از بقیه مراجع یکم سختگیرتره و آسونترینشونم خامنه ای ...

یه سوالم دارم اگه انتخاب کنم بعد مثلا نتونم از عقایدشون پیروی کنم چی؟

عزیزم انتخاب مرجع تقلید کار سختی نیست از بین کسانی که اعلم هستند مثل سیستانی  یا خامنه ای یا مک ...

بعدش که انتخاب کردم باید همیشه از عقایدشون پیروی کنم ؟؟

یا باید خودت مجتهد باشی یا باید بین نظرشون جمع کنی که در توان شما نیست.

متخصص در شناسایی احکام دین رو میگن مرجع تقلید.

نداشتن مرجع هم خلاف قرآنه،ولا تفق ما لیس لک به علم.

یا باید خودت بفهمی کدوم اعلمه،یا دونفر عادل تحصیل کرده در این زمینه.

مرجع تقلید من آیت الله خامنه ای هست.

سوال هم داشته باشم زنگ می زنم به ۰۲۵۳۷۷۴۶۶۶۶_۰۲۵۳۷۷۴۳۲۳۲

در برابر تمام اعمالم،گفتارم و کردارم در محضر یگانه هستی باید پاسخگو باشم.پس به گونه ای باید عمل کنم که  سرفراز باشم.دنیا فانی شدنی ست.

یه سوالم دارم اگه انتخاب کنم بعد مثلا نتونم از عقایدشون پیروی کنم چی؟

میشه عوض کرد ولی تو اول بخون تحقیق کن بعد انتخاب بکن

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

رساله شش مرجع یا ده مرجع بگیر ببین توی مسایلی که خودت برات مهمه نظر کدوم مرجع به نظر و عقل خودت نزدیک تره 

من اینجوری انتخاب کردم

ملاکت راحت تر بودن نباشه اینکه با منطقت جور باشه مهم تره

That's how it goes, Everybody knows

2790
2778
2791
2779
2792