2789
عنوان

ی لحظه میاین

82 بازدید | 8 پست

این دختر بچه ای ک تو اینستا زیاد شده حرفش دلارا جعفری ک مبتلا ب sma هستش هرچی گشتم پیج اصلیشو پیدا نکردم کسی میدونه پدر مادرش نسبتشون چیه ک بچه این مشکلو داره؟

منو شوهرم فامیلیم بچمو از دست دادم و میگن مشکلش ممکنه ژنتیکی باشه ی دکتری میگفت برو دعا کن مشکلش ژن باشه ک پیدا بشه بری سراغ تخمک اهدایی ولی من توان مالی و معنویشو ندارم واسم سخته..حالا ک‌این دلارا رو دیدم خیلی حالم بد شد از اینک اینبار خدا بهم گفت بچت مشکل داره ولی اگ ی بچه مریض بهم بده چکار کنم 😭😭😭😭

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

Delara_help_sma

نگران نباشین،این بیماری یه بیماری ژنتیکی نادره اما استرس قطعا به روح و جسمتون آسیب میزنه 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
الان حامله ای ؟

ن عزیزم تازه سقط کردم منتظر جواب آزمایش ژنتیکم..متاسفانه بیتشر مشکلات ژنتیکو هنوز تشخیص ندادن دکتر میگفت بهترین کشوری ک قدرت تشخیصش از همه بیشتره ۵۰ ۶۰ درصده آلمانه ک نفری ۵۰ میلیون میشه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
فامیل نیستن که

مطمئنین؟خیلی نگران شدم حالم خیلی بد شد 

Delara_help_sma نگران نباشین،این بیماری یه بیماری ژنتیکی نادره اما استرس قطعا به روح و جسمتون آسیب ...

بیماری بچه منم اگ از ژن باشه اینطور ک تو نت خوندم ی بیماری ژنتیک نادره ک از هر ۲۵۰۰۰ تا ۳۰۰۰۰ تا بچه یکی دوتاش اینطور میشه 😭😭

بیماری بچه منم اگ از ژن باشه اینطور ک تو نت خوندم ی بیماری ژنتیک نادره ک از هر ۲۵۰۰۰ تا ۳۰۰۰۰ تا بچه ...

نگران نباش امید داشته باش از اخبار هم دور باش 

مدیتیشن و پیاده روی توی هوای آزاد کمکت میکنه

بچه شما هر طور که به دنیا بیاد پدر و مادری نیاز داره که در عین آرامش هواش رو داشته باشن 

هیچ چیزی صددرصد نیست 

امیدوارم که بچتون رو در سلامتی کامل ببینید و بغل کنید

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
ن عزیزم تازه سقط کردم منتظر جواب آزمایش ژنتیکم..متاسفانه بیتشر مشکلات ژنتیکو هنوز تشخیص ندادن دکتر م ...

اره ازمایش ژنتیک خیلیم گرونه . خواهرای منم دوقلوان ازمایش ژنتیک میدادن چن سال قبل خیلیییییی گرون بود