2777
2789
باو ناموسا من قبلاً خودمو نابود کردم کلی از کانال هارو گشتم ولی چرته! نمیشه اینستا رو هک کرد فقط اون ...

من خودم نمیخواستم دوستم میخاست شوهرشو هک کنه😐😐گف اگ کسیو میشناسی. منم قبلا اینجا چن نفر گفته بودن بلدن گفدم بپرسم باز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم نمیخواستم دوستم میخاست شوهرشو هک کنه😐😐گف اگ کسیو میشناسی. منم قبلا اینجا چن نفر گفته بودن ...

هستن کسانی که اینکارو کنن کانال های هکی رو بگرد و با مدیر صحبت کن ولی! کلاه هم ممکنه سرتون بره حواستون باشه.شیاد زیاده.اونایی هم که واقعی انجام میدم پول نسبتاً زیادی میگیرن

سلام میشه درخواستم رو قبول کنید🙏🙏🙏

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
استارتر مشگل یبوستت ودرمان کردید؟؟چه خوب کردتون؟سی لاکس یاچیزی دیگه

سلام عزیزم ، ببخشید یه مدت نمیومدم الان دیدم پیامتون رو ، نه عزیزم من مشکلم ارثی هست یعنی باید رعایت کنم نکنم میمیرم رسما!!! چون شقاق هم دارم بیشتر اذییت میشم . عزیزم سی لاکس ضرر داره و اثر چندانی هم نداره باعث تنبلی روده هم میشه ، من پودر پیدرولاکس خریدم که عوارض نداره و برای نوزادان هم میدن ، شکم رو موقع یبوست روون میکنه و باعث میشه دفع راحتتر بشه . فعلا که خداروشکر با میوه و سبزیجات جلوگیری میکنم .