2777
2789
عنوان

درمان کیست سینه با خمیرنیم نمک

106904 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها من توده توی سینم دارم از دکتر خیر اندیش شنیدم خمیر نیم نمک خوبه برای درمانش کسی امتحان کرده ؟ 

تاثیر داشته؟؟؟

باز میشه این در ..صبح میشه این شب ...صبررررر داشته باش 
منم كيست سينه دارم ولى فكر نميكنم جواب بده ها

والا من همه راهی رو امتحان کردم گفتم اینم امتحان کنم البته روی سینم کامل زخم شده از بس گذاشتم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من همه راهی رو امتحان کردم گفتم اینم امتحان کنم البته روی سینم کامل زخم شده از بس گذاشتم 

اي بابا،اذيت نكن خودتو عزيزم فقط بايد هر چند ماه يه بار بريم چكاپ،چيز نگران كننده اى نيست،تا جايي كه ميدونم درماني نداره

وای چرا میزاری خب زخم بشه ک چی بشه؟ منم هرچی مربوط ب کیسته انجام دادم خوب نشد بیشتر از همه تغذیم تاثیر داشت الان اصلا اذیت نمیشم خداروشکر

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
اي بابا،اذيت نكن خودتو عزيزم فقط بايد هر چند ماه يه بار بريم چكاپ،چيز نگران كننده اى نيست،تا جايي كه ...

اخه برای من بخاطر مصرف دارو هورمونی که برای بارداری استفاده کردم رشد کرده توده شده دکتر بهم گفت بیا بیوبسی من ترسیدم دستکاری کنم نرفتم دارم با دارو گیاهی درمان میکنم 

وای چرا میزاری خب زخم بشه ک چی بشه؟ منم هرچی مربوط ب کیسته انجام دادم خوب نشد بیشتر از همه تغذیم تاث ...

خب چکار کنم بهتر از دارو شیمیایی

چيا خوردين عزيزم؟

مصرف قهوه و چای ب حداقل رسوندم قهوه ک قطع کردم چای نهایتا ی روز درمیون ی لیوان میخورم فقط 

نمک کمتر مصرف میکنم خوراکیای نمکی تقریبن میشه گف حذف کردم فقط در حد هوس میخورم 

مرغ بال و سینش باید کمتر مصرف بشه من خودم مرغ دوس ندارم ازین مهمونی ب اون مهمونی اگه باشه، اگه امکانشو داشته باشین مرغ محلی ارگانیک باشه بخرید خیلی عالیه 

تخم بلدرچین ممنوعه 

قرص ویتامین ای مصرف میکنم و احساس میکنم از وثتی قرص جلوگیری مصرف میکنم خیلی دردش بهتر شده نمیدونم مرتبطه یانه

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
خب چکار کنم بهتر از دارو شیمیایی

بالاتر گفتم گلم 

راستی رازیانه هم برای ما ممنوعه

آهان آخى نترس گلم بيوپسي انجام بده خيالت راحت ميشه

توی نت خوندم که یسریا گفته بودن سوزن بخوره بدتر میشه ،من یه مدت داروگیاهی خوردم و رژیم غذایی رو رعایت کردم ۶ میل کوچیک شد ولی الان چند وقته مشکل دارم استرس دارم داره بدتر میشه انگار