2777
2789
عنوان

پیام میده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 170 پست
عزیزم شما همون نیستی که یه امضای طولانی داشتی قبلا؟؟

نمیدونم ،چه امضایی؟ امضاها زیاد طولانی نبوده

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آره دیدم   برنمیگرده  الان داره به یکی دیگه فک میکنه تو یه حال وهوای دیگست ناراحت ن ...

عزیزم میشه برا منم بگی

اونی که دوسش دارم باهاش ازدواج میکنم؟اگه اره کی؟دلیل رفتار خانواده اش چیه؟از خصوصیاتم بگو

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊
الهی به حق امام رضا و این ماه های عزیز و پر برکت اگه قسمت هم هستین و سرنوشتتون به هم گره خورده تماس ...

ممنون ولی اشتبا ریپ زدی  

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚

🍭💗🎉🎉🎉مبارکا باشه🎊🎂🧨🎁🍬

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

من به همونم راضیم😓

الهی به حق امام رضا و این ماه های عزیز و پر برکت اگه قسمت هم هستین و سرنوشتتون به هم گره خورده تماس بگیره

پیشاپیش تولدتونم مبارک عزیزم   

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   

منتظر نباش اینجوری اذیت میشی 

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

الهی به حق امام رضا و این ماه های عزیز و پر برکت اگه قسمت هم هستین و سرنوشتتون به هم گره خورده تماس ...

مرررسی عزیز دلم ایشالا به هر چی که میخوای برسی😘

لابد دوسش داری نمیزاری دوباره پیش تو برگردم...