2821
2789
عنوان

پیام میده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 170 پست
عزیزم شما همون نیستی که یه امضای طولانی داشتی قبلا؟؟

نمیدونم ،چه امضایی؟ امضاها زیاد طولانی نبوده

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره دیدم   برنمیگرده  الان داره به یکی دیگه فک میکنه تو یه حال وهوای دیگست ناراحت ن ...

عزیزم میشه برا منم بگی

اونی که دوسش دارم باهاش ازدواج میکنم؟اگه اره کی؟دلیل رفتار خانواده اش چیه؟از خصوصیاتم بگو

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊
الهی به حق امام رضا و این ماه های عزیز و پر برکت اگه قسمت هم هستین و سرنوشتتون به هم گره خورده تماس ...

ممنون ولی اشتبا ریپ زدی  

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚

🍭💗🎉🎉🎉مبارکا باشه🎊🎂🧨🎁🍬

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

من به همونم راضیم😓

الهی به حق امام رضا و این ماه های عزیز و پر برکت اگه قسمت هم هستین و سرنوشتتون به هم گره خورده تماس بگیره

پیشاپیش تولدتونم مبارک عزیزم   

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   

منتظر نباش اینجوری اذیت میشی 

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

الهی به حق امام رضا و این ماه های عزیز و پر برکت اگه قسمت هم هستین و سرنوشتتون به هم گره خورده تماس ...

مرررسی عزیز دلم ایشالا به هر چی که میخوای برسی😘

لابد دوسش داری نمیزاری دوباره پیش تو برگردم...
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792