2777
2789
عنوان

بهترین دوستم ترکم کرد

1704 بازدید | 38 پست

بهم پیام داد میدونم ما 10 ساله با هم دوست هستیم و حتی از رنگ لباس زیر هم خبر داریم از صمیمیت ولی من داره بهت حسودیم میشه و هرگز نمیتونم حس حسادت بهت داشته باشم چون تو واسم خیلی عزیزی و اینکه هر وقت میبینمت حالم بد میشه و افسرده ج چون تو خیلی بالاتر از منی. بچه ها    من امسال قبول شدم پزشکی و اون قبول شد پرستاری    گفت از همه لحاظی ازت کمترم تو زیبایی پسرا عاشقتن پزشکی هستی و کلی هنر دیگه داری مهربونی اخلاقت عالی ولی من چی؟ بهش گفتم نه اینطور نیست ولی قبول نکرد. بعدم گفت بهت گفتم ولی به کسی نگو دلیل قطع ارتباطو و یه راز تا ابد بینمون. دلم واسش تنگ شده 5 ماهه رفته و هرروز دلم بیشتر واسش تنگ میشه ولی چون خودش خاست قبول کردم و دیگه حتی نزدیک دانشکده اون  هم نمیرم ولی خیلی دلم واسش تنگ شده    من هیچوقت در مورد پزشکیم باهاش حرف نزدم هیچوقت که ناراحت نشه ولی خب نشد. 10 سال دوستیمون رفت. بعضی وقتا عکسا و فیلماشو میبینم و اشک میبارم.   

خدايا 😔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو چقدر عقده داری دختر‌ .. هعی تاپیک میزنی خودتو شاخ جلوه بدی باشه فهمیدیم دانشجو پزشکی هستی خوشگلی ...

ن بابا 1 ماهه شماره پیدا نکردم بیام توی نی نی سایت از بس ترکیدم. حالا همه حرفای 1 ماهه خودمو زدم

خدايا 😔