2777
2789
عنوان

دلم مرگ میخواد 😔😔😢😢😢

94 بازدید | 10 پست

فقط دلم میخواد بمیرم نه پدری خوبی دارم که حمایتم کنه نه کار دارم نه جایی از دار دنیا یه مادر دارم که اونم چشمش به دست پدرمه ( گفتم مادرم همه کسم چون بزرگترو دلسوزمه خواهر برادرم دارم ازم خیلی کوچیکترن) شوهرم خیانت کرد مجبورم باهاش زندگی کنم چون بچه دارم پدری که مسولیت بچه هاشو قبول نمیکنه چه توقعی میشه داشت ازش شوهرم خیانت کرده انگار طلبکارم هست از نظرمن همون روز مرده ببخشید سرتون به درد اوردم بخدا خسته شدم هیچ راه نجاتی ندارم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

باید اول شوهرتو میشناختی خووب . بعد بچه میاوردی گل من

بخدا اولش اینجوریی نبود بچه گیرم نمیومد هروز میبردم دکتر هرچی میخواستم میخرید فکر میکردم فرشته نجاتمه نمیدونستم تشنه محبت بودم فکر کردم خدا بهم رسونده الان یکساله که زندگیم شده جرو بحث من نمیتونم خیانتش فراموش کنم 

بخدا اولش اینجوریی نبود بچه گیرم نمیومد هروز میبردم دکتر هرچی میخواستم میخرید فکر میکردم فرشته نجاتم ...

عزیزمممممم🥺🥺🥺🥺ایشالا خدا یه راهی بذاره جلو پات

دلبر ناب دلم