۱۲۲۲۲۲۲۲۲ مدیر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 4127 عنوان شوهرم ... | مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 30 پست صبحها قبل بیداری من میره مغازه ۲و نیم میاد تا ۴و ۱۵ دیقهبعد میره مغازه ۹ و ربع میادتا ۲ اینا هم میخوابیم گاهی هم تا ۱۱ باشگاهه🤦♀️ی روز درمیونتایمی ک باهمیم چ کنیم 🤔خوش بگذرهو تشویق شه پیش من باشه بیشتر 😕 1400/01/23 | 20:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۲۲۲۲۲۲۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 4127 اینو یه مشاور به من گفت مردی که توی زمینه جنسی حس ضعف کنه از همسرش مطیع اون زن میشه بی رحمیه 🤦♀️
۱۲۲۲۲۲۲۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 4127 دختر دایی من امتحان کرده بود میگفت واقعا جواب داده بیشتر توصیح بده
melinazzzz عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 1390 اینو یه مشاور به من گفت مردی که توی زمینه جنسی حس ضعف کنه از همسرش مطیع اون زن میشه نه خب شمااول گفتی بگومیخوام خب این قشنگ نبودبعدش گفتین بالباس واینا موافقم ازنظرمن بادلبری میتونی دیووونش کنی
شیرپسته عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 2269 نه خب شمااول گفتی بگومیخوام خب این قشنگ نبودبعدش گفتین بالباس واینا موافقم ازنظرمن بادلبری میتونی دی ... خب عزیزم منظورم همین چیزا بود دیگه معلومه یه زن نمیره بگه من میخوام خخخ دلبریای زنونه دیگه جوری که انگار همش نیاز داری که بفهمهمن بدموقع این موضوعو فهمیدم باردارم فقط منتظرم شرایطم اوکس بشه تا خودمم امتحان کنم اما دختر داییم نتیجه دیده بود
۱۲۲۲۲۲۲۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 4127 کجاش؟؟؟؟؟ این ک حس ضعف کنه شوهر من زودانزالی داره ازش ماد پیدا کردم 😭😭😭😭
شیرپسته عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 2269 اگه نخواد ضایع بشیم چی پسمون بزنه مثلا؟ ببین مثال میزنم .شما بجای شلوار گشادت شلوارکو لباس لختی بپوش بعد برو کنارش بشین هی بهش دست بزن بوسش کن و .... اگر خودش اقدام کرد که کرد نکرد نمیخواد بگی بیا فلان کنیم ولی همنقدر میفهمه تو میخواسی و اون نخواست اینم بگم اولاش میخوان بعد ها کم کم به این پی میبرن که خیلی باید هواسشون به شما باشه خخ
شیرپسته عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 2269 این ک حس ضعف کنه شوهر من زودانزالی داره ازش ماد پیدا کردم 😭😭😭😭 ببین زدی تو خال مشاورم میگفت مردایی که مشکل جنسی دارن همیییییییشه سرت شیرن واسه پوشوندن ضعف خودشون غلدرن که مبادا تو حرفی بزنی شوهرت اینطور نیست ؟؟
میناگلمن عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 296 ببین مثال میزنم . شما بجای شلوار گشادت شلوارکو لباس لختی بپوش بعد برو کنارش بشین هی بهش دست ب ... اره دیدم زن عموی خودمم اینطوریع معلومه عموم جلوش کم اورده😂😂😂😣😣😣
۱۲۲۲۲۲۲۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 4127 خب عزیزم منظورم همین چیزا بود دیگه معلومه یه زن نمیره بگه من میخوام خخخ دلبریای زنونه دیگه جو ... من میگم میخوام 😐🤣
melinazzzz عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 1390 خب عزیزم منظورم همین چیزا بود دیگه معلومه یه زن نمیره بگه من میخوام خخخ دلبریای زنونه دیگه جو ... انشاالله نی نیت سالم به دنیابیاد خدانگهش داشته باشه براتازخدا بخواه خواسته های منم به صلاحم باشه
شیرپسته عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 2269 من میگم میخوام 😐🤣 بستگی به رابطتون داره منم اینجوریم میگم من بوق بوقی میخوام بعد بهم شده بگه نه میگم باعش ولی چنان بهش میچسبم که بفهمه من خواستم اون نخواست خخخ دفه بعد یه جور دیگه و ....
شیرپسته عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 2269 اره دیدم زن عموی خودمم اینطوریع معلومه عموم جلوش کم اورده😂😂😂😣😣😣 دقت کردی هر چیم اینجور زنا بگن شوهره جلوشون موشه ؟؟؟