2777
2789
عنوان

معجزه خدا

152 بازدید | 24 پست

سلام خانم های عزیز واقعا حالم بده به معجزه نیاز دارم لطفا انرژی منفی ندید فقط یه خواهش دارم ازتون از چه سوره ای یا دعایی معجزه دیدید بهم بگید 😞نیاز دارم واقعا اجرتون به خدا

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
من که یه راست تو دلم با خدا حرف می زنم ....حس می کنم گوش میده به حرفام

ای جانم حاجت روا شی عزیزم میگم راستی میخام یکی رو هم کنم نمیشه اسمشو بزارم تگش میکنی واسم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم حاجت روا شی عزیزم میگم راستی میخام یکی رو هم کنم نمیشه اسمشو بزارم تگش میکنی واسم

قربونت عزیزم تا حالا کسیو تگ نکردم

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
قربونت عزیزم تا حالا کسیو تگ نکردم

فدات

اسمشو بگو ببینم می تونم صداش کنم

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍

@hjuofateme

@hjuofateme    

فدات

@hjuofateme      بیا عزیزم اسی کارت داره

دورت بگردم

یه نمازی هست به اسم نماز استغاثه امام زمان رکعت اول بعد از حمد سوره فتح بهتره خونده شه یا هر سوره ای که دوست داشتی رکعت دوم بعد از حمد سوره نصر بهتره خونده شه بعد از نماز یه دعایی داره زیر اسمون بهتره خونده شه 

ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...