2777
2789
عنوان

شوهر خسیسم

230 بازدید | 13 پست

سه ساله ازدواج کردم از همون روز اول خسیس بود تو خرید عروسی هی میگفت یه چیز مناسب تر بردار. گفتم باشه پس انداز زندگیمون میشه. حالا که اومدم تو زندگیش فهمیدم ذاتش همینه و فهمیدم تو  حسابش پر بود .هیچوقت خرید عید یا حتی هدیه ای برام نخریده ، برای خرج خونه هم حاضر نیست چیزی بخره تو سه سال دو کیلو گوشت خریده .همیشه با حبوبات و ماکارونی و سیب زمینی و بادمجون و اینجور چیزا شکممونو سیر کردیم.ماه رمضونا با نون و پنیر روزه میگرفتم خودم دوسال سرکار بودم نمیذاشت گوشت و مرغ بخرم میگفت بزار قسط داریم کلا چون خودش گوشت و مرغ زیاد دوست نداره نمیخره .ولی میوه چون دوست داره همیشه تو یخچال باید باشه.خب منم دلم قرمه سبزی و قیمه میخواد مگه من آدم نیستم فقط به فکر خودشه خسته شدم . به هیچ کسم نمیتونم حرفی بزنم اونوقت فکر میکنن برا شکممه ولی فقط که شکم  نیست واقعا زندگی برام سخت شده.

مشکل از خودته ک میسوزی و میسازی یعنی چی ک نمیخزه غلط کرده نمیخره وظیفشه.. این ادم هیچ مار نمیکنه مگه میشه ادم گوشت نخره خب مریض میشی تو که 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش صحبت کن عزیزم 

بدن شما هم به یه یسری مواد احتیاج داره ایشون نباید فقط به خودش فک کنه ک

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
اینا بهونس تو ده بار دعواش کن بگو خوراک خوب می‌خوام

میگه ندارم دو بار بهش گفتم یه مرغ بخر . ما دو نفریم خرج زیادی نداریم اجاره خونم نمیدیم هزینه زیادی نداریم بجز قسط یه وام 

عزیزم وقتی خودت درامد داری بخر نیازی به اجازه ی اون نیست که

الان بیکارم دو سال اول زندگیم سرکار بودم بازم حقوقمو نمیتونستم چیزایی که دوست دارم بخرم حساب کتاب میکرد 

الان بیکارم دو سال اول زندگیم سرکار بودم بازم حقوقمو نمیتونستم چیزایی که دوست دارم بخرم حساب کتاب می ...

خب عزیزم از اول بد عادتش کردی بازم دیر نشده.اصرار کن سر خواسته هات.خودتو بزن به مریضی بگو کم خون شدم چون خوب غذا نمیخورم

خیلی سخته زندگی با همچین مردابی شوهر خوابم هم همینطور خسیس ولی روی خوردن اصلا خسیس نیست چون خیلی ...

خیلی سخته این برای راهمینطوره چیزی برام نمیخره . یه روز بهم گفت آرایش کن گفتم پول بده لوازم آرایش بخرم گفت نه نمیخواد همینجوری خوبه

میگه ندارم دو بار بهش گفتم یه مرغ بخر . ما دو نفریم خرج زیادی نداریم اجاره خونم نمیدیم هزینه زیادی ن ...

مرگم آدم خسیسههههههه اصن کس تنفر نسبت بهشون دارم اینم عادت کرده ب ولخرجی نکردن 

هر ماه ایقد خرج کن ک عادی بشه براش اگ راش نندازی تا آخر عمرت خسیس میمونه

مرگم آدم خسیسههههههه اصن کس تنفر نسبت بهشون دارم اینم عادت کرده ب ولخرجی نکردن  هر ماه ایقد خر ...

چجوری ؟ از اینکه هی بگمو بگه ندارم خسته شدم . خودش میگه تغذیه مون خرابه ولی بازم حاضر نیست بخره پول به جونش بسته است البته برای خودش وقتی بخواد خوب خرج میکنه یا مثلا برا ماشین خرج میکنه ولی برای من نه