2777
2789
عنوان

میشه اعتماد کرد؟؟

135 بازدید | 10 پست

تو تلگرام صد جور کانال فال تک نیت  وشمع هست ،وسوسه شدم امتحان کنم بنظرتون  همش چرته؟؟

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
اصلاااااااا اعتماد نکن الکیه

ی عالمه رضایت مشتری میزارن اخع

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ب مزخرف ترین چیرا هم اعتقاد داشته باشی درست در میاد اعتقااااد خیلی مهمه ببین اعتقاد داری ب این چیز ...

ب اینااعتقاد ندارم ولی ب دعا دارم،،حالم خوب نیس میخام امتحانش کنم،رو گلو وقفسه سینم احساس تنگی میکنم نمیتونم خوب نفس بکشم ازگوشه چشمم یچی‌ رد میشه،تنها ک میشم صدای دستگیره در می‌شنوم ولی کسی نیس

ی عالمه رضایت مشتری میزارن اخع

آخه کی میتونه خبر از آینده بده

یا سرنوشت و تعیین کنه؟

خیلی چیزها تو تقدیر ماست

خیللللللی چیزها هم با تصمیمات خودمون شکل میگیره عزیز دل

کائنات همه چیزرا به مابرمیگردانند💫برای هم خوبی آرزوکنیم💜
آخه کی میتونه خبر از آینده بده یا سرنوشت و تعیین کنه؟ خیلی چیزها تو تقدیر ماست خیللللللی چیزها هم ...

آره درسته حرف شما ولی من احساس میکنم دعا دارم یا همزاد،،حالم خوب نیس

آره درسته حرف شما ولی من احساس میکنم دعا دارم یا همزاد،،حالم خوب نیس

چجوری همچین حسی داری خب😆 تلقین نکن قشنگم... ذهنت و آزرده نکن،موسیقی گوش کن،ورزش،رقص... حواست و پرت کن 

چجوری همچین حسی داری خب😆 تلقین نکن قشنگم... ذهنت و آزرده نکن،موسیقی گوش کن،ورزش،رقص... حواست و پرت ...

رو قفسه سینه گلو احساس سنگینی میکنم نمیتونم نفس عمیق بکشم،صدای دستگیره در می‌شنوم ولی کسی خونه نیست،ی چی از گوشه چشمم رد میشه

رو قفسه سینه گلو احساس سنگینی میکنم نمیتونم نفس عمیق بکشم،صدای دستگیره در می‌شنوم ولی کسی خونه نیست، ...

قرآن بذار تو خونه

منم دارم جن زده میشم کم کم🤦‍♀️

قرآن بذار تو خونه منم دارم جن زده میشم کم کم🤦‍♀️

وااااای باید بگم سرکتاب بازکنن برام،چون تازه عقدکردم احتمالا چله افتاده بهم