2777
2789
عنوان

دعای برگشت عشق

538 بازدید | 52 پست

لطفا نصیحت نکنید که گوشم پره ۲۳ سالمه عاشقه کسی ام  که نامزدم  بود لطفا یه چیز تضمینی بگید برگرده

زندگیم مختل شده

تو خونه با همه بحثم میشه

اینارو گفتم بدونید خیلی داغونم

قسمتون لطفاااا هر چیزی ک جواب گرفتید و میدونید کار ساز هست بهم بگید بدون نصیحت کنین جواب نمیدم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

دخترم این کارو نکن گناهه😂😂😂

نه شوخی کردم اگ خیلی میخواییش یه دعا نویس خفن پیدا کن ایشالله کارت راه بیفته

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۴۰روز نمازشب بخون همون یه رکعت وترشو

ان شاءالله جواب بگیری💖

❤شهدازنده ان...علامت زنده،اثرگذاری توعالمه..‌پس این زنده صداتومیشنوه ومیتونه واسطه شه وازخداحاجتت روبخواد...باشهدا رفیق شو...اونارفیقای خوبین!راستی یه شهیدمیشناسم به نام💚سیدمجتبی علمدار💚این شهیدمستجاب الدعوه هستن امکان نداره صداشون کنی وبی جواب بمونی..هروقت دلت گرفت یه زیارت عاشورا بخون واول واخرش۳باربگویازهرا...وازسید حاجاتت روبخواه.تااینجاهم ک اومدی یادت نره یه صلوات برای امام زمانت بفرستی🥰التماس دعا💕بااحترام درخواست دوستی رونمی پذیرم لطفا درخواست ندید تا مجبورنشم باکمال احترام ردتون کنم🙏🌹
دخترم این کارو نکن گناهه😂😂😂 نه شوخی کردم اگ خیلی میخواییش یه دعا نویس خفن پیدا کن ایشالله کارت ر ...

فدات نه دعا نویس اعتقاد ندارم فقد به خدا 😔

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
بسپار بخدا صلاحتو اگه مقدور باشه برمیگرده ....

فدات شم 

۴۰روز نمازشب بخون همون یه رکعت وترشو ان شاءالله جواب بگیری💖

دورت بگردم من الهی خیر ببینی چجوریه؟

زمانی به خواسته هاتون میرسید که زندگیتون رو محدود به یک نفر نکنید..قدم اول اینه عاشق خودتون باشید و ...

یعنی برم سراغ کس دیگه ای تا برگرده ؟

یه نذر مجرب کن

مثلا چی ؟😔😔

من شندیه بودم ۳روز پشت سر هم ذکر یا ودوود رو ۱۰۰۰مرتبه بگی

اما الکی بود عشقم نامزد کرد🥀🥀🖤

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر