2777
2789
عنوان

شما هم مثل منید؟

86 بازدید | 12 پست

هر وقت باکسی دعوام شد چه کوچیک چه بزرگ حتی اگه حق با خودم باشه باید برم  عذر خواهی وگرنه همش میرم تو فکر و عذاب وجدان میگیرم

دروز بایکی تو سایت دعوام شد ازش عذر خواهی هم کردم ولی احساس کردم هنوز تو دلشه

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خیلی مغرورم

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
اعتماد به نفس نداری. من دقیقا برعکسم. فحشم به طرف داده باشم تا یه هفته خودمو میخورم که چرا کله‌شو نک ...

تو دیگه اصلا..😃😁

نه اتفاقا اعتماد ب نفس زیاد دارم ولی دوست ندارم کسی ازم ناراحت باشه

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
تو دیگه اصلا..😃 نه اتفاقا اعتماد ب نفس زیاد دارم ولی دوست ندارم کسی ازم ناراحت باشه

وقتی حق با خودته احساست بی معنیه. ما که مسیحی نیستیم که وقتی یکی زد توی گوشمون طرف دیگه رو هم بگیریم تا اون طرفم مرحمت کنه. توی اسلام اگه زمان گرفتن حقت کشته بشی شهید محسوب میشی. 

وقتی حق با خودته احساست بی معنیه. ما که مسیحی نیستیم که وقتی یکی زد توی گوشمون طرف دیگه رو هم بگیریم ...

مشکل اینجاست که یکی میگه حق با اونه یکی میگه حق بامن بعد من نمیدونم واقعا حق باا کیه 

مشکل اینجاست که یکی میگه حق با اونه یکی میگه حق بامن بعد من نمیدونم واقعا حق باا کیه 

اونی که دلت میگه قبول کن. مهم خودتی نه بقیه. هر آدمی برا خودش یه نظری داره. شما که نمیتونی به دل همه‌شون راه بیای.