2777
2789
عنوان

۱۸ هفته

159 بازدید | 10 پست

من ۱۸ هفتمه..انقد امروز زیر شکمم سفت میشه و درد میکنه .نه خونریزی دارم نه لکه بینی ..یکم عفونت دارم دارو مصرف میکنم بخاطر همین ترشحم داره ممکنه از عفونت باشه

الان باید بری سونو آنومالی. هم خیالت از بچت راحت میشه هم اگه مشکلی باشه با دکتر در میون میزاری

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان باید بری سونو آنومالی. هم خیالت از بچت راحت میشه هم اگه مشکلی باشه با دکتر در میون میزاری

اره ولی دوروز مونده تا وقت سونو یه وقت چیزی نشه تو این دوروز😔

اره ولی دوروز مونده تا وقت سونو یه وقت چیزی نشه تو این دوروز😔

توکلت به خدا باشه. 

حتما بخاطر داروها و عفونتته. تا موقعی که لکه بینی نداری مشکلی برای بچه پیش نمیاد. 

اگه خیلی استرس داری با دکترت تماس بگیر

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست
اره منم وقتی حرص میخورم ناراحتم شکمم سفت میشه 

خیلی بده خدایی .سعی میکنم ناراحت نشم ولی بازم انقد حرصم در میاد .خودمو از اون محیطم دور میکنم که حرص نخورم باز نمیشه هی میگن بیا

خیلی بده خدایی .سعی میکنم ناراحت نشم ولی بازم انقد حرصم در میاد .خودمو از اون محیطم دور میکنم که حرص ...

نرو بگو دکترم استراحت داده میدونی چقد ضرر داره واسه بچت خدای نکرده رشدش عقب میمونه تو خونت بشین جاهایی ک حرصت میدن نرو بگو کرونا هست منم باردارم میترسم