2777
2789
اخه من همه جای بدنم سفید دوس دارم اونم سفید باشه وگرنه  کاری به مرد و زنش ندارم خودم دوس دارم&n ...

بخاطر ریشه‌های زیاد مو نمیتونه به اندازه‌ی جاهای دیگه سفید باشه

مگه اینکه لیزر کنید

ریشه و مو کم بشه

طبیعت اون قسمت اینه که تیره تر باشه

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
یکی جواب بده😖 پمادموبر منظورتونه یا کلا پماده برای سفیدیه؟

ن ی پماد روشن کننده بدم هیدرودرم گرفتم ولی واسه اون منطقه استفاده نکردم

کرم موبر چندتا مارک استفاده کردم خیلی جالب نبودن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من نوره نزدم تاحالا ولی موبرای دیگه‌که زدم درست مو رو نمیبرن میخوام اگه خوبه‌ نوره بگیرم

باید چند بار ازش استفاده کنی تا قلقش دستت بیاد من بعد دو ماه زدن تازه قلقش دستم اومده مورو کامل میبره ولی اوایلش نمیتونستم کل مومو از بین ببرم

اگه ازدواج نکردی یا شوهرت زیاد حساس نیست نوره عالیییه 

حتما سنتیشو بگیر بوش بده ولی قابل تحمله یه ساعت بگذره بوش میره

چنتا مارک مختلف بگیر هر سری یکیشو امتحان کن ببینی کدوم بهتره

بعضیا پوستو میسوزونن اونایی که تایم اثرشون کمه خوب نیست حداقل ازونایی بگیر که تایم اثرشون زیر ۵ مین نباشه

داخل واژنت یا رو قسمت صورتی یا جیگیری سینت اصلااا نزن 

رو صورتتم نزن 

باید یه خمیر سفت درست بشه یه بسته کمه دو تا بزن بعدش باید رو پوستت کامل سبز یه دست بشه  من اخراش همیشه کم میاد نازک میزنم کامل نمیبره

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

فکرکن  یه بیل بیلک سیاه ولرزون چقدم واسشون عزیزه😒

اصلا رابطه جنسی به ظاهر آلت تناسلی نیس

به اینه که بلد باشی عشق بدی، لذت بدی به طرفت

بخاطر ریشه‌های زیاد مو نمیتونه به اندازه‌ی جاهای دیگه سفید باشه مگه اینکه لیزر کنید ریشه و مو کم ب ...

اتفاقا ۶ جلسه لیزر رفتم بعدش که هر دوماه یک بار میشه موهام برگشت داشت الان واقعا ناراحتم نمیدونم واسه لیزر کجا برم 

اتفاقا ۶ جلسه لیزر رفتم بعدش که هر دوماه یک بار میشه موهام برگشت داشت الان واقعا ناراحتم نمیدونم واس ...

ادامه بدی کم میشه

همیشه یکی هست تو این تاپیکا بیاد فاز نصیحت برداره، خب سیاه که با انرژی مثبت سفید نمیشه، طرف بخاطر دل ...

آره به خدا

.ی چیزی یاد گرفتن راه میرن میگن خودتو دوست داشته باش خودتو دوست داشته باش بابا به خدا خودمونو دوست داریم ولمون کنین😂😂

عطاریا شهر ما فروشنده مرده روم نمیشه به شوهرم گفتم برو نوره اصل بگیر چندجا رفته بود نداشتن مرسی م ...

عزیزم از سایت با سلام سفارش بدین.

عالیه.

من از اونجا میخرم.

اصل اصله.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.