2777
2789
عنوان

من وقیح 2 هستم😏

638 بازدید | 32 پست

عکساتونو همشو دارم

لایکا که به هزار رسید میزارم😏از عکس دماغ و چشماتونم نگذشتم

با تتلیتی اعظم هم دست بودیم😏😏

@parva_tt  

😂😂😂من گفتم ولی شماها باور نکنین😜😜😜😜😂😂😂😂😂

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام وقیح 

خانم های عزیز zanan.zirak@ پیج اینستاگرام من هست                                                                    توی این پیج من راجب مطالب مختلفی مثل:             سیاست های زنانه😍 ،آموزش لوندی💃،پیشرف شخصیت😎،آداب معاشرت و اتیک👸و ....پست میزارم و صحبت میکنم اگه شما هم مثل من دوست دارید پیشرفت کنید،خوشحال میشم که فالو کنید😘🥰😍

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بامزه 

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...