2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کارای هنری خیلی خوبن عزیزم مثل کار روی شیشه+ رزین + عکاسی+ارایشگری+شیرینی پزی و آشپزی و ...

یااینکه دوره های حسابداری ببینین و بتونین جایی کارکنین 

اما بنطرم توی دوره کارشناسی کارکردن سخته اخه تمام وقتتون دانشگاهین🌹

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
کارای هنری خیلی خوبن عزیزم مثل کار روی شیشه+ رزین + عکاسی+ارایشگری+شیرینی پزی و آشپزی و ... یاای ...

الان دانشگاه مجازی وضعیت کرونا بهتر بشه ،میشه کار کرد ،اتفاقا من حوصلم جدا سر میره و دوست دارم کار کنم و مهارت یاد بگیر ولی در کل مهارتی بلد نیستم ،دوست دارم لااقل یه چی یادبگیرم که حتی بعدا اگه کار گیرم نیومد به دردم بخوره

الان دانشگاه مجازی وضعیت کرونا بهتر بشه ،میشه کار کرد ،اتفاقا من حوصلم جدا سر میره و دوست دارم کار ک ...

بنطرم شیرینی پزی و آشپزی عالیه

خودمم میحوام انشالله برم دوره هاشو ببینم که اگر نتونستم برم سرکار بتونم ازتوی خونه سفارش بگیرم🌸

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
کار غیر حضوری دوس دارم حضوری برام میسر نیس:(

دوره های شیرینی واشپزی و کارای رزین و این چیزا شماتوخونه کارمیکنی گلم بعد پیج میزنین سفارش میگیرین و شاگرد میگیرین یااینکه با قنادی خونگی ها  قرارداد میبندین سفارش میگیرین