2777
2789
عنوان

سیاهی دورچشم

2262 بازدید | 36 پست

عقدم و چهرم خیلی زرد رنگه و دورچشام ب شدت تیره...خیلی خجالت میکشم خانواده شوهرم همه سفیدن تیکه میندازن.من یکم اعتماد ب نفسم پاییم اومده اگه میشه یه راهکار بدید 

آب زیاد بخور

فلسطین♥️🇮🇷🇵🇸 لبیک یا خامنه ای🌱 ای امت غیور و انقلابی ایران خیابان ها و مسجد هارو هرگز خالی نذارین💚رهبر شهید انقلاب فرمودن: وقتی که مردم وارد میدان می شوند و تصمیم می گیرند، آتش ها را خاموش می کنند، شعله ها را خاکستر می کنند. این اتفاقی بود که این دفعه افتاد؛ بعد از این هم به توفیق الهی اگر چنانچه حادثه ای برای کشور پیش بیاید، خدای متعال این مردم را مبعوث خواهد کرد برای مقابله ی با حوادث، و کار را مردم تمام خواهند کرد. ۱۴۰۴/۱۱/۱۲💚 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیها💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اگه آرایشگاه میری برات یجوری میکاپ میکنن که اصلا مشخص نمیشه ، بعد اینکه اصلا ناراحتی نداره برای هر کسی ممکنه پیش بیاد ، ولی اگه همیشه زیر چشمات سیاهه اگه میتونی کرم دور چشم مخصوص سیاهی دور چشم کُدلی بگیر بزن معجزه میکنه

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏

چن سالت؟؟؟

زیر چشم بضی وقتا چون سیاه گود دیده میش پس دورچشم لازمه

بضی وقتا گود و سیاه دیده میش پس فیلر لازم

رنگ صورتت هم زرد شاید ارثی شاید کم خونی

یه ازمایش بده

میتون بخاطر کم ابی هم باش یه ابرسان خوب بگیر

به قول معروف اب میره زیر پوستت ترگل ورگل میشی

دلم در مشت فشردم...تا تو نگریزی...دریغا،جای پایت هم...به زور پنجه ام له شد

همیشه بی حالی و زیر چشم گود و سیاهی افتادن از مریضی جسم نیست شما کلاژنت پایینه 

کلاژن که نباشه رو صورت یا چروک میاد یا جوش و لک میاد یا اینکه مثل شما شادابیشو از دست میده متاسفانه

اما برای کلاژن سازی که تو یکی دو هفته  جواب میده  و عمیقا پوست رو تغذیه میده قطره یا کرم هایی هست که خیلی زود تو صورت شما تاثیر میزاره و هر مشکلی که پوست داشتو حل میکنه اگه دوی داشتی بهت معرفی کنم 

عزیزم من روی پوستو مو کار میکنم مشاوره هستم اگه دوس داری درخواست دوستیمو قبول کن تا بهت بگم چیکار کن ...

خب اینجا بگو به ماهم

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

عزیزم برای گودی زیر چشمات اگه میخوای برای همیشه خلاص بشی و راحت بشی از گودی و سیاهی که اگر الان درمان نکنی بدترم میشه میتونی از این محصول استفاده کنی البته نرتب استفاده کنی  جواب میگیری یعنی طوری درست شده که یه روز اینور اونور استفاده کنی نمیشه