minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3169 عنوان خانومای کرجی 37 بازدید | 5 پست خانوما طلا فروشی بازه بنظرتون میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️ 1400/01/23 | 12:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلوآبدار عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 6861 بله،من هفته پیش رفتم باز بود پاساژ برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3169 بله،من هفته پیش رفتم باز بود پاساژ اخه از شنبه میگن همه جارو بستن میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
هلوآبدار عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 6861 اخه از شنبه میگن همه جارو بستن آهان اونو خبر ندارم من هفته پیش رفتم برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
یاس63 عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 5040 اخه از شنبه میگن همه جارو بستن بستس از 4شنبه خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن