2777
2789
عنوان

یه‌چیزی فهمیدم!!!

182 بازدید | 18 پست

فهمیدم شماها نی نی سایتی ها از هرچی دوست و فامیل بهتربه  آدم و کمک میکنین .حداقل میدونم حسادت ندارین.راه درست و میگین.از خدا میخام ب حق آبروی حضرت فاطمه ب تمام حاجتاتون برسین.واقعا خ خوشحالم ک راحت میتونم ازتون کمک بگیرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته همه هم اینجوری نیستن

برام مهم نیست که زشتی ،قشنگی ،چاقی لاغری،قدبلندی،قدکوتاهی،سفید پوستی ،سیاه پوستی ،مسلمونی مسیحی هستی ،بی دینی ،همجنسگرایی ،دوجنس گرایی یا ترنس تو با من خوب باشی منم باهات خوبم همین🦋😊☺️💜🌈

:)

خوبه

ولی قضاوت اشتباه هم زیاد میکنن:)

دخترم =(🚬 م‍‌ب‍‌ت‍‌ل‍‌اب‍‌ح‌ه‍‌ی‍‌پ‍‌وف‍‌رن‍‌ی‍‌ا.ir   🥀─━─•⊰ از بلندای نگاه تو فقط پروازه و پرواز و پرواز~نه محضر لازمه نه حلقه خب~اما تویی محرم تویی همدم تویی همراز💔 ⊱•─━─     

انشاالله 

میشه بگی من چیکارمیتونم بکنم براکسی که داییش فوت شده وبغض ته گلوش بابغل میترکه ولی فقط مادرشویامنوبغل میکنه ومن دورم ازش ومادرم که بی قراری میکنه نمیتونه ببینتش؟ 

خداروشکر که راضی هستی از تاپیکت انرژی گرفتم از بس اینجا میان بعد ناله میکنن و غر میزنن و از کاربرا بد میگن برام عجیبه چرا از سایت دست نمیکشن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
خداروشکر که راضی هستی از تاپیکت انرژی گرفتم از بس اینجا میان بعد ناله میکنن و غر میزنن و از کاربرا ب ...

مرسی عزیزم بخدا خ خوشحالم حس خوبی دارم.و از ته قلبم برات ن دعامیکنم

انشاالله  میشه بگی من چیکارمیتونم بکنم براکسی که داییش فوت شده وبغض ته گلوش بابغل میترکه ولی ف ...

سلام اگ‌میتونی بری ک خوب میشه.اگ هم ن بهش بگو ک سوری نور یاواقعه و بخونه خوآروم میشه.میتونی واسه آرامشش صلوات بفرستی و ازشهید ابراهیم هادی بخوای ک آروم شه .شهید هنوز پیکرش پیدا نشده خ حاجت میده