فهمیدم شماها نی نی سایتی ها از هرچی دوست و فامیل بهتربه آدم و کمک میکنین .حداقل میدونم حسادت ندارین.راه درست و میگین.از خدا میخام ب حق آبروی حضرت فاطمه ب تمام حاجتاتون برسین.واقعا خ خوشحالم ک راحت میتونم ازتون کمک بگیرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برام مهم نیست که زشتی ،قشنگی ،چاقی لاغری،قدبلندی،قدکوتاهی،سفید پوستی ،سیاه پوستی ،مسلمونی مسیحی هستی ،بی دینی ،همجنسگرایی ،دوجنس گرایی یا ترنس تو با من خوب باشی منم باهات خوبم همین🦋😊☺️💜🌈
دخترم =(🚬 مبتلابحهیپوفرنیا.ir 🥀─━─•⊰ از بلندای نگاه تو فقط پروازه و پرواز و پرواز~نه محضر لازمه نه حلقه خب~اما تویی محرم تویی همدم تویی همراز💔 ⊱•─━─
میشه بگی من چیکارمیتونم بکنم براکسی که داییش فوت شده وبغض ته گلوش بابغل میترکه ولی فقط مادرشویامنوبغل میکنه ومن دورم ازش ومادرم که بی قراری میکنه نمیتونه ببینتش؟
خداروشکر که راضی هستی از تاپیکت انرژی گرفتم از بس اینجا میان بعد ناله میکنن و غر میزنن و از کاربرا بد میگن برام عجیبه چرا از سایت دست نمیکشن
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند