2777
2789
امان از موقعی که دل بشکنه  دل که شکست سوز و آهش به اسمون میرسه

میگن هر چی از خدا زیاد بخوایی هر روز هر روز هر روز بخوایی خیلی گیر بدی بهش خدا  بهت نمی ده چون اونجوری انگار برای خدا شریک قائل میشی یعنی اونو بیشتر از خدا دوست داری توجه کردی پدرو مادرا بچه ای که خیلی دوستش دارن میمیره  توجه کردی هر خواسته ای رو خیلی بخوایی بهت نمی دن توجه کردی هر خواسته ای برات همچین مهم نبوده سریع بهش رسیدی 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس یعنی بیخیال بشم  تو دلم بگم مهم نیست  بعد بهش میرسم

بله حتما بهش می رسی ولی نباید هر روز بخوایی کلا از ذهنت پاکش کن 

دوستم بچه دار نمی شد هر دکتر رفت نشد یه روز تل کرد بهم و گفت همه دارو ها رو ریختم سطل اشغال نه دکتر می رم نه دارو می خورم نه فک می کنم هرچه شد شد به درک به جهنم شوهرمم خواست نگه ام میداره نخواست ولم می کنه 

کلی پول دارو ها بود سه ماه بعد تل کرد بهم باردارم الان دخترش 3 سالشه 

نه تو ظاهر بگی دلم ازدواج نمی خواد تو باطن تو درونت هی بخوایی کلا ازدواج رو از ذهنت پاک کن بگو هر کی یه قسمتی داره انگار من ندارم راضی ام به رضای خدا بعد ببین خدا چیکار می کنه

ببین اینایی که می گم کلا دیگه نخواستن ها ول کردن خواسته اشون رو به این ول کردنه رهایی می گن تا خودت رو رها نکنی نمی رسی اگه احیانن رسیدی اخرش ازت می گیرن اون زندگی پایان خوشی نداره 

مثلا خواهر همون دختر با زور ازدواج کرد اما داره طلاق می گیره 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

صوتهای محمد بصیری مخصوصا معجزه  رو حتما گوش کن اگه تو زندگیت ان شالله موفق شدی دعام کن 

صوتهای محمد بصیری مخصوصا معجزه  رو حتما گوش کن اگه تو زندگیت ان شالله موفق شدی دعام کن

الهی هر چه که دلت میخواد ارزوت هست 

خداوند از بهترین هاشو بهت بده 

با خوبی و خوشی زندگی کنی 

[QUOTE=185183919] ببخشیدبه چه دلیل هنوزازدواج نکردین؟[/QU ترس دلیلش بوده  دیدن زندگی دیگران

همه زندگیهاکه مثل هم نیست دلیلتون قانع کننده نبوده،گفتم شایدمشکل مادی یاجسمی داشتید

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگےست...دلم براےشما تنگ نمےشود🥺اللهم صل علے محمدوآل محمد وعجل فرجهم

اگه انتخابتون آگاهانه وعاقلانه باشه وملاکتون اخلاق ورفتارباوقاریه دخترخانوم باشه ترسی نداره موفق میشیدوخوشبخت،باکسی هم کفوخودتون هم ازدواج کنیدنه خیلی بالاتر

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگےست...دلم براےشما تنگ نمےشود🥺اللهم صل علے محمدوآل محمد وعجل فرجهم
الهی هر چه که دلت میخواد ارزوت هست  خداوند از بهترین هاشو بهت بده  با خوبی و خوشی زندگی ...

ممنونم برادر

ان شالله شما هم یه جوری خوشبخت بشید که هیچ وقت باور نمی کردین