2777
2789

آره چرا نشه

دخترم =(🚬 م‍‌ب‍‌ت‍‌ل‍‌اب‍‌ح‌ه‍‌ی‍‌پ‍‌وف‍‌رن‍‌ی‍‌ا.ir   🥀─━─•⊰ از بلندای نگاه تو فقط پروازه و پرواز و پرواز~نه محضر لازمه نه حلقه خب~اما تویی محرم تویی همدم تویی همراز💔 ⊱•─━─     

چرا نمیشه مگه 40 سال چیه تا 10 سال دیگشم میشه ازدواج کرد

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نمیشه ..دختر عموم۴۳ سالگی ازدواج کرد الانم خوشبخته

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت

چرا نشه ازدواج کرد دهه 50 مجرده تو که شصتی حالا اقایون که چه بهتر چون برا بچه دار شدن مشکلی ندارن

من عجله ای ندارم یا بهترین ازدواج رو می کنم یام کلا نمی کنم حوصله درد سر ندارم 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
ازدواج‌ هیچ وقت دیرنیست فقط برای بچه دارشدن دیرمیشه

من الان دیدم شماآقایی😳مردهانسبت به خانمها برای ازدواج وبچه دارشدن آزادترن

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگےست...دلم براےشما تنگ نمےشود🥺اللهم صل علے محمدوآل محمد وعجل فرجهم

یه چیز انگیزشی بهت می گم امام رضا فرموده هر وقت رسیدن و نرسیدن به چیزی برات یکی بشه به اون حاجتت میرسی 

یه دختری44 سالش بود عاشق ازدواج اما نتونست بکنه خواهر کوچیکترش ازدواج کرد این فقط آه کلا ناامید شد و دیگه مجردیش رو قبول کردو دیگه در مورد ازدواج نه حرف زد نه فک کرد دختره روستایی بود و تو روستام دخترا زود ازدواج می کنن اونجورم به خودش نمی رسید بلدم نبود 

چند ماه قبل با یه مرد 45 ساله خیلی خوش قیافه که حقوق و بیمه داره  که زنش فوت کرده یه دختر داره که اونم مادر مرده نگه میداره اومد با دختره ازدواج کرد نصف خونه اشو همون اول زد به نام دختره و مهریه خرید عروسی و عروسی اینا گرفت دختره می گه مرده اونقدر خوبه دستمو ماچ می کنه 

اما خواهر کوچیکترش شوهره عیاش و بیکاره اینم کار می کنه خرج شوهر عیاشش رو می ده خودش می گه مثل خر تو گل گیر کرده میگفت ایکاش منم مثل خواهرم خوشبخت بودم

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
یه چیز انگیزشی بهت می گم امام رضا فرموده هر وقت رسیدن و نرسیدن به چیزی برات یکی بشه به اون حاجتت میر ...

امان از موقعی که دل بشکنه 

دل که شکست سوز و آهش به اسمون میرسه