بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️
بله چون اطرافم دیدم ..مادرشوهرم تومور مغزی داشت نوبت عمل مشهد گرفتن بهش دارو دادن تا چن وقت دیگه بره برا عمل ..رفت حرم دفا کرد برگشتنی همه داروهاش از روی طاقچه افتاد شکست روز عمل عکس گرفتن گفتن چیزی تو سرت نیست
عزیزم منم مثل شما دنبال یه معجزه ام به خاطر بیماری اعصاب و روان خیلی حالم بده دعا کن امام رضا منو شفا بده منم برای شما هرروز دعا میکنم فقط بگو حاجتت چیه
متوسل شو به اما رضا دو رکعت نماز بخون رکعت اول بعد حمد آیت الکرسی و رکعت دوم بعد حمد سوره قدر و بعد نماز رو به سمت مشهد به اما رضا سلام بده و برای شفای من از چنگال این بیماری دعا کن منم برای شما این نماز رو میخونم ان شا الله هردومون شفا بگیریم البته هرروز باید این کار رو بکنیم