2777
2789
عنوان

روز شکرگزاری

118 بازدید | 14 پست

سلام صبحتون بخیر آدم های خوب   امروز بیاید برای خودمون و اطرافیانمون حس خوب آرزو کنیم انقد برای همه جهان و کائنات انرژی مثبت بفرستیم تا ((کارما)) اون و تو زندگیمون ببینیم     یه دلیل بگید برای اینکه امروزتون شاکر خدا هستید   تا انرژی مثبت و تقسیم کنیم باهم 

کلامت و قدرت ذهنت و باور کن تا به هرچی دوست داری برسی. بهترین کتاب: ۴اثر از فلورانس اسکاول شین . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ساب کوین رو گوش دادی؟اثربخشیش چطوره

چیه عزیزم 

تو مرا آزردی!...که خودم کوچ کنم از شهرت!تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت!تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " تمامِ دلتنگى هايم را برايش نوشته ام؛خط به خط...روز به روز...ساعت به ساعت...اما ميترسم!ميترسم از اينكه بخواند و با پوزخندى از كنارش رد شود!ميترسم از اينكه بخواند و با يك "مرسى" گفتن،تمامِ تصوراتم را خراب كند!ميترسم از اينكه يك نفر قبل از من،تمامِ اينها را برايش گفته باشد!شجاعتم تا همين حد بود؛"برايش نوشتن"من جراتِ ارسالش را ندارم! یه صلوات برای آرامش دلم😔
داشتن شوهر خوب و بچه سالم خانواده حمایت گر .داشتن .‌شغل مورد علاقم‌

به به... خداروشکر  

کلامت و قدرت ذهنت و باور کن تا به هرچی دوست داری برسی. بهترین کتاب: ۴اثر از فلورانس اسکاول شین . 
امروز رو با سلام کردن به بهترین دوستم شروع کردم  خدا رو شکر میکنم

خدایا شکرت که مسیر زندگیمو عوض کردی و عالی تر شده

خدایا شکر  

سلام عزیزم ساب کوین رو گوش دادی؟اثربخشیش چطوره

عزیزم خیلی خوبه واقعا  مخصوصا  اگه بتونی کتاب(( آرزوی تو دستور توست)) یا فایل صوتیشو پیدا کنی عالیه  

عزیزم خیلی خوبه واقعا  مخصوصا  اگه بتونی کتاب(( آرزوی تو دستور توست)) یا فایل صوتیشو پیدا ...

آرزوی تو دستور توست رو برای بار دوم دارم گوش میدم

مرسی گلم

جدا ازون یه سابلینیمال ۱۵دقیقه ای داده اونو تازه گوش دادم  اونو شروع کن

آرزوی تو دستور توست رو برای بار دوم دارم گوش میدم مرسی گلم جدا ازون یه سابلینیمال ۱۵دقیقه ای داده ...

ممنون از شما..  همیشه حال دلت خوب باشه