2777
2789
عنوان

ی سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 34 پست

اگه یه جوریه که مثلا نوبتی باشه یا همه بیان کمک اوکی هست بنظرم ولی اصلااا نذار همه چیو بندازن روت 

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=185172600]واقعا 🤦🏼‍♀️یعنی دیگ انجام ندم پ زشت میشه فقط بشینم[/QUOTEبدرک که زشت شد من تو عقد میشستم الان جاری دار شدم مادرشوم همش جلوش میگه باران تنبله عروس جدید خوبه فلان منم گفتم حالا که اینطور شد و من تنبلم دیگه نمیشورم میخورم میکشم کنار 

اگه یه جوریه که مثلا نوبتی باشه یا همه بیان کمک اوکی هست بنظرم ولی اصلااا نذار همه چیو بندازن روت&nb ...

اره درست.مثلا چطور رفتار کنم ک همه کارا نیفتن.اگ حرفی چیزی بزنم ناراحت نمیشن

خاله من همیشه با خواهرشوهرش که از خودش کوچیکتره شما خطایش میکنه حتی اسمشم میگه ملیکا خانم سفره هاش همیشه تجملاتی هست و کلی رودربایستی بینشون هست الان ۱۰ سالی میشه ازدواج کرده ولی همچنان باهم رودربایستی دارن و برای هرکاری تو خونش ازش اجازه میگیرن 

اگ اینجوری میخان انجام بدن از خونم ک طبقع بالاس پاینم نمیام😂🤦🏼‍♀️

ها بخدا همش میرفت بیرون ظرفاش کپک میزد خب چند بار شستم با اینکه غذا نخورده بودم الان میگه تنبلی زورم میگیره با اینکه غذا میخورم نمیشورم