2777
2789
عنوان

چقد به خدا نزدیکی؟

148 بازدید | 19 پست

من همیشع وجود خدا رو داخل زندگیم حس کردم خیلی جاها بهم کمک کرد هر چی ازش خواستم بهم داده بعضی از حاجتامو نداده ک به صلاحم بوده الانم باردارم تصمیم دارم فارغ ک شدم نماز بخونم خدا منو فقط اروم میکنه به بنده خدا هیچ رویی نمیزنم فقط خدا همه پشت پنهامه 

خیلی دور شدم جدیدا😓

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ بهتر که از همین الان نمازتون رو شروع کنید زمانی که خدا یه موجود رو توی دلتون گذاشته تا نمو کنه

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

من دست خودم نیست این مدت که حاملگیم ... شد حس میکنم دور شدم 

همش میگم صدا منو که نمیشنوه درحالی که قبلا هرچقدر صداش میزدم جوابمو داده 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

من اوایل ایمانم خیلی بهتر بود ولی متوجه خیلی مشکلات تو زندگیم شد ک درست نشدن تا حالا و درست شدنشون بسیار سخته هر چی عجز و ناله کردم بی فایده بوده میگم خدا منو دوس نداره 

خیلی از بنده هاش نظر کرده ان تا می خوان برآورده میکنه

کنارم دارمش. یوقت ک به خواستم نمیرسم کفر میگم. خودش به بزرگیش بنده کوچیکش و ببخشه

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
من اوایل ایمانم خیلی بهتر بود ولی متوجه خیلی مشکلات تو زندگیم شد ک درست نشدن تا حالا و درست شدنشون ب ...

کتاب عبد و مولا رو بخون

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی